Secretflirt

Secretflirt is zoals de naam het al doet vermoeden een website die vooral gericht is op het tot stand doen brengen van geheime flirt contacten. Het doet er daarbij niet toe of je nu vrijgezel, gescheiden of gebonden bent. Je hoeft niet altijd fysiek af te spreken. Je kunt ook spannend erotisch contact op afstand onderhouden met een gebruiker van de site. De site zelf bestaat uit een groot aantal leden en dagelijks wordt het aantal alleen meer en meer. Er is kortom voor een ieder wat wils. De Secretflirt gebruikers zijn namelijk allemaal net als jouw op zoek naar spannend secontact, flirtcontact, vriendschappen en meer. 

Wil jij ook een eigen geheime flirt op na houden? Lijkt deze site je interessant? Dan kun je je vandaag nog geheel gratis aanmelden voor een Secretflirt account. Wie weet kom je via deze site je permanente secretflirt tegen. 

Lid worden van de Secretflirt gemeenschap 

Lijkt het je spannend om in het geheim een flirt op na te houden? Dan kun je je vandaag nog 24/7 registreren voor een gratis Secretflirt account. Een belangrijke voorwaarde om je te kunnen registreren voor dit account is dat je 18 jaar of ouder moet zijn. Om je te kunnen registreren dien je als eerst een bezoekje te brengen aan de startpagina van de site en aldaar in het menu te klikken op het tabje ‘aanmelden’. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met een online aanmeldformulier.

In dit aanmeldformulier kun je je gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord, geslacht, woonplaats en geboortedatum invullen. Na alle informatie verwerkt te hebben en akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden van de site kun je klikken op het tabje ‘Gratis Aanmelden’. Je krijgt dan direct een bericht op het opgegeven e-mailadres ter bevestiging van je aanmelding. Hierna kun je meteen aan de slag met het bijwerken van je profiel en doorzoeken van profielen van andere gebruikers. 

Betrouwbaarheid Secretflirt dating 

De beheerders van deze website zijn ervan bewust dat leden gebruik willen maken van een veilige en betrouwbare online dating platform. Ze doen er dan ook alles aan om je dat platform te bieden waar je zonder zorgen over en weer secret flirt bericht kunt delen met andere gebruikers.  Je hoeft je daarbij geen zorgen te maken dat je persoonlijke gegevens of berichten in handen kunnen komen van onbetrouwbare derden. In geen geval zullen je gegeven gedeeld of doorverkocht worden aan wie dan ook. 

Fictieve profielen 

Secretflirt dating maakt niet alleen gebruik van echte profielen van gebruikers, maar ook van fictieve profielen oftewel entertainment profielen. In tegenstelling tot de echte profielen is het niet mogelijk om af te spreken met de fictieve profielen. Fictieve profielen herken je onder andere aan de gebruiker pictogram op de profielpagina. Gelukkig zijn er niet alleen fictieve profielen op de site beschikbaar. Er zijn ook een aantal echte profielen van personen met wie je in het echt kunt afspreken als er een klik is. 

Kosten Secretflirt lidmaatschap

Een van de vragen waar de meeste nieuwe gebruikers mee zitten is wat het Secretflirt lidmaatschap hen zal kosten. Het is goed om te weten dat het registratieproces om een Secretflirt account te bemachtigen geheel gratis is. Na je succesvol geregistreerd te hebben op de website krijg je binnen enkele seconden een gratis Secretflirt account toegewezen. Met dit account krijg je toegang tot de basisfunctionaliteiten van de site. Je kunt bijvoorbeeld je profiel bijwerken, foto’s uploaden en profielen van andere gebruikers bekijken. 

Kom je profielen tegen van personen die je interessant lijken en wil je contact met hen opnemen? Dan zul je wel een klein bedrag moeten betalen in de vorm van credits. De credits worden in creditbundels verkocht en de bedragen vallen reuze mee. Hieronder een kort overzicht van de tarieven per creditbundel: 

Credits 

Tarief credit bundel 

Prijs per bericht 

500 

€ 17,50

€ 1,75

1000

€ 34,50

€ 1,72

2000

€ 49,50

€ 1,24

5000

€ 119,50

€ 1,20

10000

€ 219,50

€ 1,10 

De gekochte credits kun je afrekenen via iDeal, Creditcard, MrCash/Bancontact, Bankoverschrijving, Sofort; Giropay en Sepa Credit.

Contact opnemen met de klantenservice van Secretflirt 

Wil je weten hoe het staat met een transactie, heb je een algemene vraag of wil je een klacht indienen met betrekking tot geboden diensten? Dan kun je gerust contact opnemen met een van de vriendelijke klantenservice medewerkers van Secretflirt dating. Je kunt onder andere contact opnemen door het online contactformulier in te vullen en op te sturen. Het contactformulier kun je benaderen door aan de onderzijde van de webpagina waarop je je bevindt te klikken op het tabje ‘contact’. Naast het contactformulier kun je ook een e-mail sturen naar [email protected] of je kunt bellen naar het telefoonnummer +3173 2032 015. Voor je contact opneemt met de klantenservice van de site is het raadzaam om eerst de lijst met meestgestelde vragen door te nemen. Het kan best dat je vraag met het antwoord op de lijst voorkomt waardoor je sneller geholpen bent. 

Account opzeggen 

Het kan beste dat je in de tussentijd een vaste secretflirt date hebt of dat je in een serieuze relatie zit en geen gebruik meer wil maken van de diensten van de site. In dit soort gevallen kun je ook op eenvoudige wijze je account verwijderen van de site. Dit kun je doen via de contactpagina van de site. Na bevestigd te hebben dat je je account wenste te verwijderen van de site wordt je profiel ook daadwerkelijk direct verwijderd van de databases van de site. Hou daarbij rekening mee, dat het verwijderen van een profiel definitief is: matches, berichten en credits ben je hierna kwijt. 


Secretflirt Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Secretflirt.

Bezoek Secretflirt

Schrijf een review