GeheimContact

Lijkt het je spannend om in het geheim erotisch contact te onderhouden met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen? Als je antwoord 'ja' is, dan ben je bij GeheimContact.com op het juiste adres. Deze site is speciaal ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar en is bedoeld om geheimzinnige erotisch contacten tussen gebruikers tot stand te brengen.

Het doet er dus niet toe of je single, in een relatie of op welke wijze dan ook gebonden bent. Een ieder is van harte welkom op deze site die ‘geheimzinnigheid’ spannend vindt. De site zelf bestaat uit een groot aantal gelijkgestemde leden en dagelijks blijven er nieuwe leden bijkomen. Het vinden van een casual date is dus absoluut niet onmogelijk. Lijkt deze site je spannend en wil je ook een spannende geheime date score? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op GeheimContact.com. 

Lid worden van GeheimContact 

Heb je een bezoekje gebracht aan de startpagina van de site en ben je onder de indruk van de diensten die geboden worden? Dan kun je overwegen om lid te worden van de site. Het aanmeldproces is heel simpel en neemt slechts enkele minuten van je kostbare tijd in beslag.

Om je aan te melden dien je als eerst te gaan naar de startpagina van de site. Op de startpagina zie je in een oogopslag het tabje ‘aanmelden’. Hierop kun je dan klikken op je aan te kunnen melden. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn waar je kunt kiezen om je aan te melden met je Google inloggegevens.

Heb je geen Google account dan kun je het online aanmeldformulier invullen. Je vult dan informatie in zoals je gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord, geslacht, geboortedatum en woonplaats. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je vervolgens klikken op het tabje ‘Ja, Ik meld me aan’. Na je aangemeld te hebben en je aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende geheime casual dates. 

Wat kost het GeheimContact lidmaatschap mij? 

Het GeheimContact lidmaatschap kost je in beginsel niets. Er zijn ook geen addertjes onder het gras, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je plots na het aanmelden een rekening gepresenteerd krijgt daarvoor. Na je aangemeld te hebben krijg je automatisch het GeheimContact lidmaatschap toegewezen. Hiermee kun je gratis profielen van andere gebruikers bekijken en beperkt contacten leggen met andere gebruikers. Het enige waar je voor moet betalen is wanneer je contact wenst te onderhouden met andere leden van de site. Om te kunnen chatten heb je credits nodig, die in bundels te verkrijgen zijn. De kosten voor de creditbundels zien er als volgt uit: 

Credits 

Prijs 

Prijs per bericht 

10 

€ 14,00 

€ 1,40 

25 

€ 32,50 

€ 1,30 

50 

€ 60,00 

€ 1,20 

100 

€ 115,00 

€ 1,15 

200

€ 220,00 

€ 1,10 

Je merkt uit dit overzicht dat hoe meer credits je koopt hoe voordeliger. Uiteindelijk betaal je in plaats van € 1,40 per bericht slechts € 1,15 bij het kopen van grotere creditbundels. 


GeheimContact Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over GeheimContact.

Bezoek GeheimContact

Schrijf een review