BuurtFlirten

BuurtFlirten.be is een Belgische datingsite die elke volwassen man en vrouw in staat stelt om in contact te komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen bij hen in de buurt. De leden van deze site zijn namelijk allemaal op zoek naar spannende chat contact, vriendschap, casual dates en meer.

De site heeft een groot aantal leden en dagelijks blijven er meer bijkomen. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken dat je geen date zult vinden op deze site. Voor een ieder is er wat wils op BuurtFlirten.be. Het aanmeldproces is vrij eenvoudig, de website is veilig en betrouwbaar en je hoeft je geen zorgen te maken dat gebruikers je aanzoek of chatverzoeken als minder prettig zullen ervaren.

Lijkt deze site je interessant en wil je ook een eigen BuurtFlirten.be date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan en wie weet zit je volgende week met een spannende heer of sexy dame te chatten. 

Hoe kan ik het BuurtFlirten.be lidmaatschap verkrijgen? 

Een ieder vanaf 18 jaar die een spannende flirt of date wil scoren in een van de Begische buurten kan zich op elk moment van de dag opgeven voor het BuurtFlirten.be lidmaatschap. Dit heb je vooral nodig als je in contact wil komen met andere gebruikers op deze site.

Om lid te worden is het van belang dat je eerst gaat naar de startpagina van de site. Als je op deze webpagina bent kun je klikken op de tabjes ‘zoek naar andere leden’, ‘registreer nu gratis’ of ‘wordt nu gratis lid’. Na op een van deze tabjes geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met een online aanmeldformulier. Hier kun je ervoor kiezen om de gegevens van je Google account te gebruiken bij het aanmelden of je kunt je gegevens handmatig invullen.

In het online aanmeldformulier zul je dan informatie moeten verwerken zoals je gebruikersnaam, geslacht, geboortedatum, e-mailadres en wachtwoord. Na alle gegevens verwerkt te hebben en je aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende BuurtFlirten dates. 

Veilig en betrouwbaar

De beheerders van BuurtFlirten.be doen er alles aan om je de garantie te bieden, dat je gebruik maakt van een veilige en discrete online platform. Via dit platform kun je dan zonder zorgen over en weer berichten uitwisselen met potentiële kandidaten. Bij het aanmelden op de site dien je enkele gegevens te verwerken in het online aanmeldformulier. Gelukkig worden deze gegevens veilig opgeslagen. Je persoonlijke gegevens worden onder geen beding verder verkocht of gedeeld met wie dan ook. Voor het overige heb je te maken met een zeer overzichtelijke website. Zelfs als je pas hebt leren werken met een computer zou je gebruik kunnen maken van de diensten van de site.   

Kosten BuurtFlirten.be lidmaatschap

Nieuwe leden zijn vooral benieuwd naar de kosten die het lidmaatschap van deze datingsite met zich meebrengt. Het is goed om te weten dat je geen cent hoeft te betalen voor het aanmaken van een Buurtflirten.be account. Je krijgt na je succesvol aangemeld te hebben automatisch een BuurtFlirten.be account toegewezen. Met dit account kun je de verschillende profielen op deze site doorzoeken en contact opnemen met gebruikers die je interessant of leuk vindt. Voor het leggen van contacten wordt er wel een kleine bijdrage van je gevraagd in de vorm van credits. De credits zelf worden in creditbundels verkocht. De kosten hiervan zien er als volgt uit: 

Credits 

Prijs Creditbundel 

Prijs per bericht 

3

€ 4,50

€ 1,50

10 

€ 14,00

€ 1,40

25 

€ 32,50

€ 1,30

50 

€ 60,00

€ 1,20

100 

€ 115,00

€ 1,15

200 

€ 220,00

€ 1,10

 

Je zult merken dat hoe meer credits je koopt hoe voordeliger het bedrag. Waar je voor 3 credits € 1,50 per credit moet neertellen, betaal je voor een creditbundel van 200 credits slechts € 1,10 per credit. Het gaat dus om een besparing van in totaal € 80,00. 

Te benaderen via elke mobiele apparaat 

BuurtFlirten.be is een datingsite die niet alleen te benaderen is via een desktop, maar ook via de webbrowser van de verschillende soorten mobiele apparaten. Voor deze site is er geen mobiele app ontwikkeld, maar de site is wel dusdanig ontwikkeld dat de website zich automatisch aanpast aan het scherm van het mobiele apparaat van een gebruiker. Het doet er dus niet toe of je nu een laptop, Smartphone of tablet hebt, met alle drie apparaten zou je de website vanuit welke locatie dan ook kunnen benaderen. Het enige wat je nog nodig hebt is een goede internetverbinding. Meestal is het hebben van mobiele internet al voldoende om gebruik te kunnen maken van de diensten van deze site. 

Wordt er op deze site ook gebruik gemaakt van entertainment profielen? 

Buurtflirten.be is een datingsite die vooral gericht is op het tot stand brengen van chatcontacten tussen gebruikers. Er zijn op deze site levensechte gebruikers en er wordt ook gebruik gemaakt van entertainment profielen. Sommige personen willen fysiek afspreken en dat is ook mogelijk met de levensechte mensen. Met de entertainment profielen kun je chat contact onderhouden, maar fysiek afspreken is helaas niet mogelijk.

Contact opnemen met de klantenservice van BuurtFlirten.be 

Als je meer wil weten over de site, de diensten die geboden worden of wanneer je aangekochte credits bijgeschreven worden? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Buurtflirten.be. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar [email protected]. De vriendelijke klantenservice medewerkers van deze site doen er alles aan om je bericht zo snel als mogelijk in behandeling te nemen en van een passend antwoord te voorzien. Voor de beheerders van de site is het belangrijk dat je als gebruiker met een tevreden gevoel gebruik maakt van de diensten van de site. 


BuurtFlirten Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over BuurtFlirten.

Bezoek BuurtFlirten

Schrijf een review