Buurmeisjes.be

Buurmeisjes.be is een datingsite die speciaal is ontwikkeld voor alle volwassenen die op zoek zijn naar spannende dates. Ben je in België en ben je op zoek naar Belgische meiden bij jou in de buurt of wil je in contact komen met Belgische meiden uit andere Belgische regio’s en of buurten, dan moet je zeker bij Buurmeisjes.be wezen.

Op deze site zijn er genoeg gelijkgestemde leden die net als jouw op zoek zijn naar spannend contact, casual dates, nieuwe vriendschappen en meer. Vanwege de vele succesverhalen en het groot aantal leden hoef je je geen zorgen te maken, dat je geen date zal scoren. Er is voor een ieder wat wils op deze site. Het doet er daarbij niet toe of je single, gebonden of in een vaste relatie zit. Lijkt deze site je wat en wil je ook een date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze spannende site.

Lid worden van Buurmeisjes.be

Heb je een bezoekje gebracht aan de website van Buurmeisjes.be en ben je geinteresseerd geraakt in de diensten die geboden worden? Wil je ook een eigen Buurmeisjes.be date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site.

Om je aan te kunnen melden dien je als eerst te gaan naar de startpagina van de site en aldaar kun je dan vervolgens klikken op de tabjes ‘Registreer nu gratis!’. Na hierop geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn welke je kunt invullen en versturen naar de beheerders van de site. Dit formulier is overigens ook te zien aan de bovenzijde van de startpagina van de site.

In het online aanmeldformulier dien je informatie te verwerken zoals je e mailadres, wachtwoord, gebruikersnaam, geboortedatum, woonplaats en je geslacht. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden kun je dan vervolgens  op het tabje ‘Registreer nu gratis!’ klikken om je aan te melden op de site. Na hierop geklikt te hebben en je aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende dates op deze site.

Wat kost het Buurmeisjes.be lidmaatschap mij?

Een ieder dit lid wordt van een datingwebsite wil aan het begin weten wat het lidmaatschap van de site hen zal kosten en of er geen addertjes onder het gras zitten. Buurmeisjes.be is wat dat betreft zeer transparent. Er wordt geen cent in rekening gebracht voor het aanmaken van een account op deze site. Er zijn ook geen addertjes onder het gras, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je plots geconfronteerd zal worden met een rekening voor het aanmelden op deze site.

Het enige waar je wel wat voor moet betalen is voor contactmomenten met andere leden. Om contact te kunnen leggen met personen die je interessant vindt heb je credits nodig. De credits worden in creditbundels verkocht. De kosten hiervan zien er als volgt uit:

Credits

Prijs

Prijs per credit

CreditPack 8

€ 12,50

€ 1,56 

CreditPack 20

€ 27,50

€ 1,37

CreditPack 40

€ 50,00

€ 1,25

CreditPack 100

€ 110,00

€ 1,10

CreditPack 225

€ 225,00

€ 1,00

 

De prijzen van de creditbundels zijn betaalbaar en hoe meer credits je koopt hoe voordeliger. Koop je een credit pack van 8 credits, dan betaal je € 1,56 per credit. BIj een Creditpack van 225 credits betaal je slechts € 1,00 per credit.

Veilig en betrouwbaar

Veiligheid wordt hoog in het vaandel gehouden door de beheerders van de site. Ze doen er alles aan om je een online platform te bieden waar je in alle discretie en zonder zorgen contacten kunt leggen met andere gebruikers. Je zult merken dat het niet mogelijk is om zomaar lid te worden van de site.

Alle nieuwe aanmeldingen worden namelijk handmatig gecontroleerd. Hiermee probeert men te voorkomen dat ongewenste gebruikers actief zijn op de site. Verder worden al je gegevens die je opgeeft bij het aanmelden veilig opgeslagen op de servers van deze site. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken dat je gegevens plots in handen komen van derden en dat men die informatie onjuist gebruikt. Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt door de site om relevante systemen draaiende te houden. Door je met je persoonlijke gegevens te verifiëren kun je bijvoorbeeld inloggen op de site.

Mobiele applicatie

Buurmeisjes.be is een datingsite die geen eigen mobiele app heeft. Dit betekent niet dat mobiele gebruikers niet aan bod komen. De website is namelijk te benaderen op zowel een desktop als alle andere mobiele apparaten. Je kunt de website via de browser van je Smartphone, laptop of tablet benaderen. De website past zich automatisch aan, aan het scherm van je mobiele apparaat.

Je kunt deze site dus vanuit elke locatie benaderen. Het enige wat je nodig hebt is een goed werkende mobiel en een stabiele internetverbinding. Je hoeft dus niet te wachten tot je achter je desktop kunt om berichten te lezen of te verzenden naar je potentiële dates.

Hoe kan ik in contact komen met de klantenservice van Buurmeisjes.be?

Het kan best dat je ondanks alle informatie nog met vragen zit of dat je bijvoorbeeld meer wil weten over je aangekochte credits. In dit soort gevallen kun je gerust contact opnemen met de vriendelijke klantenservice medewerkers van Buurmeisjes.be. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar het telefoonnummer +32 460 22 45 87.

In alle gevallen proberen de medewerkers je zo goed als mogelijk van dienst te zijn. Als je niet wil bellen of via je e-mailadres een bericht wil sturen, dan kan dat ook via het online contactformulier van de site. Dit formulier kun je benaderen door in het menu, aan de onderzijde van de webpagina te klikken op het tabje ‘contact’. In het formulier verwerk je je gebruikersnaam, e mailadres en bericht.

Alvorens je een bericht stuurt of telefonisch contact opneemt is het handig om eerst de lijst met meestgestelde vragen op de site door te nemen. Wie weet zie je het antwoord op je vraag daarin terug. De lijst met meestgestelde vragen kun je doornemen door in het menu, aan de onderzijde van de startpagina te klikken op het tabje ‘help center’.


Buurmeisjes.be Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Buurmeisjes.be.

Bezoek Buurmeisjes.be

Schrijf een review