Flirtstad

Ben je single, getrouwd, in een relatie of op de een of andere manier gebonden en ben je op zoek naar spannende casual dates? Dan ben je bij FlirtStad dating op het juiste adres. Op deze site tref je voldoende mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die allemaal op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen, sex contact, erotiek en meer. Zoals de naam het al aangeeft staat vooral flirten centraal op deze site en dit kan uiteraard leiden tot veel meer. 

De site zelf bestaat uit duizenden leden en dagelijks blijven er nieuwe leden bijkomen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je geen date zult vinden op deze site. Er is voor een ieder wat wils. Niet zomaar staat FlirtStad bekend om de vele hete avontuurtjes in België. Het enige dat je nodig hebt om kennis te maken met de leden van deze site voor een heet avontuurtje is een eigen FlirtStad account. Dit account kun je geheel gratis aanmaken en direct van start gaan met het vinden van spannende FlirtStad dates. 

Lid worden van FlirtStad dating 

Lid worden van FlirtStad dating kan een ieder op elk moment van de dag. Het enige wat je hoeft te doen is surfen naar de startpagina van de site. Als je eenmaal op deze pagina bent kun je in het menu klikken op het tabje ‘aanmelden’. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met een online aanmeldformulier. Dit formulier kun je ook benaderen door op de startpagina van de site te klikken op de tabjes ‘meld u nu aan, het is gratis!’ en ‘word gratis lid’. 

In het formulier zul je de mogelijkheid krijgen om je aan te melden met de gegevens van je Google account of je kunt alle informatie zelf handmatig in te vullen. Je dient informatie in te vullen zoals je gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord, geslacht, geslacht van je potentiële date en woonplaats.

Na alle vragen beantwoord te hebben kun je klikken op het tabje ‘ja, ik meld me aan!’. Er wordt vervolgens een automatisch bericht verstuurd naar het opgegeven e-mailadres ter bevestiging van je aanmelding. Hierna kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende FlirtStad dates. Wie weet kom je vandaag nog een spannende man of vrouw tegen via de site met wie je spannende FlirtStad dates kunt hebben. 

Wat kost het FlirtStad lidmaatschap mij? 

Een ieder die lid wordt van een datingsite wil voor de zekerheid weten of er geen kosten verbonden zijn aan het lidmaatschap van de site. Deze vraag wordt ook vaak gesteld door nieuwe leden die een FlirtStad account hebben aangemaakt of voornemens zijn eentje aan te maken. Gelukkig hoef je je geen zorgen hieromtrent te maken want  voor het FlirtStad account hoef je geen cent te betalen. Je kunt je geheel gratis aanmelden op de site en na je aanmelding bevestigd te hebben krijg je automatisch een gratis FlirtStad account toegewezen. 

Het enige waar je voor zult moeten betalen is wanneer je contact wil opnemen met andere FlirtStad gebruikers. Om contact te kunnen leggen met andere gebruikers heb je credits nodig. De credits worden in creditbundels verkocht en zijn absoluut niet duur. De kosten van de creditbundels zien er als volgt uit: 

Credits 

Prijs Creditbundel 

Prijs per bericht 

3

€ 4,49 

€ 1,50 

10

€ 14,00 

€ 1,40 

25

€ 32,50 

€ 1,30 

50

€ 60,00 

€ 1,20 

100

€ 115,00 

€ 1,15 

200

€ 220,00 

€ 1,10 

 

Mobiele Applicatie 

FlirtStad heeft niet een speciale applicatie die je kunt downloaden voor je mobiele apparaat. De site is te benaderen via een desktop en is ook geoptimaliseerd om benaderd te worden via de webbrowser van een laptop, tablet of Smartphone. Als je de website bijvoorbeeld benadert via de webbrowser van je smartphone, dan zul je merken dat de site zich automatisch aanpast aan het scherm van je apparaat. Je bent dus niet meer afhankelijk van een desktop, je kunt vanuit elke locatie je binnenkomende berichten beantwoorden of profielen van gebruikers doornemen en dates scoren. 

100% discretie geboden 

Lid worden van deze site betekent dat je veilig en betrouwbaar gebruik kunt maken van de diensten van de site. De beheerders doen er alles aan om je een veilige en discrete online platform te bieden waar je over en weer in contact kunt komen met interessante gebruikers.

Verder is het zo dat je persoonsgegevens, die je hebt opgegeven bij het aanmaken van je account veilig op de servers van de site opgeslagen worden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je gegevens plots bij derden terecht zullen komen. Je gegevens worden verder onder geen beding zomaar gedeeld of verkocht aan derden.

Ook als je profielen aan het doorzoeken bent of als je berichten binnenkrijgt en het vermoeden hebt dat je te maken hebt met kwaadwilligen, die misbruik maken van hun account kun je altijd een bericht sturen naar de klantenservice om dit verder op te pakken. Belangrijk is dat je als gebruiker de zekerheid moet hebben dat je gebruik maakt van de diensten van een site die veilig en betrouwbaar is. 

Contact opnemen met de helpdesk van FlirtStad 

Mocht je met een vraag zitten of wil je weten hoe het staat met bijvoorbeeld je aangekochte credits? Dan heb je de mogelijkheid om gerust contact op te nemen met de klantenservice van de site. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar [email protected]. De FlirtStad helpdesk doet er alles aan om je bericht zo snel als mogelijk in behandeling te nemen en je van een passend antwoord te voorzien. Indien meer informatie nodig is, dan kan het best dat je wordt gecontacteerd door de helpdesk. Belangrijk voor de helpdesk is dat je goed geholpen moet zijn en verder kunt met het zoeken naar spannende dates. 


Flirtstad Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Flirtstad.

Bezoek Flirtstad

Schrijf een review