Fetlife

Fetlife.be is een datingsite die speciaal is ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die liefhebber zijn van kinky sex en die bijzonder veel interesse hebben in de verschillende soorten fetishes. Het doel van deze site is voornamelijk om casual kinky dates tussen gebruikers tot stand te brengen. Het doet er daarbij niet toe of je single, gebonden  of getrouwd bent.

Een ieder die op zoek is naar kinky dates is hier van harte welkom. Er zijn genoeg gelijkgestemde mannen en vrouwen die het zoeken naar een spannende date op deze site absoluut niet moeilijk maken. Wil je ook een BDSM- gerelateerde date scoren? Geen probleem, meld je vandaag nog geheel gratis aan op deze site. Wie weet kun je vanavond al afspreken met een leuke kinky man of vrouw van deze site.

Hoe kan ik lid worden van deze kinky online gemeenschap?

Een ieder vanaf 18 jaar die weg is van BDSM dates kan zich op elk moment van de dag aanmelden op deze site. Het aanmeldproces is vrij eenvoudig en ook nog geheel gratis.

Om je aan te kunnen melden dien je als eerst te surfen naar de startpagina van deze site en aldaar in het menu te klikken op het tabje ‘aanmelden’. Er komt dan een nieuwe webpagina tevoorschijn met een online registratieformulier waarin je je gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord kan ingeven.

Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je deze sturen naar de beheerders van de site. Na je profiel geverifieerd te hebben krijg je direct toegang tot de website. Je kunt dan inloggen en meteen aan de slag gaan met het vinden van spannende kinky dates.

Een Fetlife date zoeken

Als je eenmaal lid bent van de site kan het best voorkomen dat je vanwege de veelheid aan profielen geen keuze kunt maken. Gelukkig is er voor deze gebruikers een geïntegreerde zoeksysteem op de site waarvan je gebruik kunt maken.

Dit online zoekformulier tref je aan onder het kopje ‘Zoek Fetlife profielen’. In het formulier vul je onder andere je geslacht in, van welk geslacht je potentiële date moet zijn en in welke leeftijdscategorie deze moet zitten. Na alle informatie verwerkt te hebben kun je uiteindelijk klikken op het tabje ‘Zoek nu’.

Na op het tabje 'zoek nu' geklikt te hebben krijg je direct een overzicht te zien van alle gebruikers op basis van jouw opgegeven voorkeuren. Je kunt de profielen in dit overzicht doornemen, een keuze maken en contact opnemen met gebruikers die je interessant lijken.

Veilig en betrouwbaar

De beheerders van FetLife doen er alles aan om je een veilige en discrete online platform te bieden waar je zonder zorgen over en weer contact kunt leggen met andere gebruikers. Je hoeft niet te vrezen dat je chats plots in handen van derden zullen komen. Dat geldt ook voor alle persoonlijke informatie die je deelt met de site bij het aanmelden. Deze informatie wordt veilig opgeslagen op de servers van de site. Je kunt dus gerust een spannende date zoeken en je kinky wensen en voorkeuren met hem of haar delen. 


Fetlife Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Fetlife.

Bezoek Fetlife

Schrijf een review