ChatMetmij

Chatmetmij is zoals de naam het al doet vermoeden een chat gerelateerde datingsite die personen vanaf 18 jaar en ouder de mogelijkheid biedt om in contact te komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen. De leden op deze site zijn allemaal op zoek naar spannende chat contact, casual dates, vriendschap en meer.

De site zelf bestaat uit een groot aantal leden en vanwege de vele succesverhalen blijven er dagelijks nieuwe leden bijkomen. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken dat je geen chat date zal vinden op deze site. Lijkt deze site je interessant en wil je ook leuke chat contacten onderhouden? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site.

Lid worden van Chatmetmij

Een ieder die 18 jaar of ouder is en gebruik wil maken van de diensten van deze site kan zich elke dag 24/7 aanmelden op deze site. Vooral als je contacten wil leggen met leden van deze site is het van belang dat je in het bezit bent van een Chatmetmij account.

Om je aan te kunnen melden op de site dien je allereerst te gaan naar de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje ‘registreer nu gratis’ of ‘wordt nu gratis lid’. Na op een van deze tabjes geklikt te hebben komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn met een online aanmeldformulier. Je hebt de mogelijkheid om je met je Google account aan te melden of je kunt je gegevens verwerken in het formulier en je daarmee aanmelden.

In het online aanmeldformulier vul je een gebruikersnaam naar wens en wachtwoord in. Je zult in het formulier ook moeten invullen wat je geslacht is, waar je naar op zoek bent, je e-mailadres en geboortedatum. Na alle gegevens verwerkt te hebben en je aanmelding bevestigd te hebben kun je meteen aan de slag op deze site met het vinden van spannend chat contact.

Veilig en betrouwbaar

Met alle zekerheid kan gesteld worden dat Chatmetmij een chatsite is die veilig en betrouwbaar is. De beheerders van de site doen er alles aan om je een veilige en betrouwbare online platform te bieden waar je in alle discretie en zonder zorgen kunt chatten met andere gebruikers. Daarnaast worden alle gegevens die je ingeeft bij het aanmelden veilig opgeslagen op de servers van de site. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je gegevens plots in handen komen van derden. Je gegevens worden nooit verkocht of verstrekt aan derden.

Zeer overzichtelijk

Een ieder die de website van Chatmetmij reeds heeft bezocht zal het ermee eens zijn dat de site gestructureerd en daarmede zeer overzichtelijk is. Als je op de startpagina van de site bent zie je precies waar je je moet aanmelden als nieuwe lid en waar je kunt inloggen als bestaande lid. Daarnaast zie je in een overzicht de algemene voorwaarden, privacy policy, prijzen en contactgegevens van de site. Zelfs personen met minder ervaring kunnen gemakkelijk hun weg vinden op deze site. Het enige dat sommige gebruikers als minder prettig ervaren, is dat er geen of onvoldoende uitgelichte profielen op de site te zien zijn. Deze krijg je gelukkig in overvloed te zien als je je hebt aangemeld en de profielen doorzoekt om chat contacten te leggen.

Wat kost het Chatmetmij lidmaatschap mij?

Een ieder die lid wenst te worden van deze spannende Belgische chat site hoeft zich geen zorgen te maken dat er addertjes onder het gras zijn. Je kunt je helemaal gratis als lid aanmelden op de site. Na je aangemeld te hebben krijg je direct het gratis Chatmetmij lidmaatschap toegewezen. Hiervoor hoef je geen cent te betalen. Het enige waarvoor je betaald is wanneer je contact wenst te leggen met leden van de site. Gelukkig zijn de kosten niet aan de hoge kant. De hoogte van de kosten kun je overigens zelf beïnvloeden. Je dient namelijk credits aan te schaffen om contact te kunnen leggen met andere leden van de site. De credits worden in creditbundels verkocht en het tarief ziet er als volgt uit:

Credits

Prijs

Prijs per bericht

3

€ 4,50

€ 1,50

10

€ 14,00

€ 1,40

25

€ 32,50

€ 1,30

50

€ 60,00

€ 1,20

100

€ 115,00

€ 1,15

200

€ 220,00

€ 1,10

Je merkt dat het tarief voor een creditbundel en het bedrag dat je betaald per bericht absoluut niet aan de hoge kant is. Daarnaast betaal je ook steeds minder per bericht naarmate je creditbundel in omvang toeneemt.

Mobiele app

Tegenwoordig heeft vrijwel een ieder naast een desktop een mobiele apparaat. Er zijn gebruikers die graag gebruik maken van een mobiele app. Chatmetmij heeft echter geen mobiele app die je kunt installeren op je mobiel. Dat is niet zo erg want de website van deze chatsite is niet alleen via een desktop, maar ook via de webbrowser van elke mobiele apparaat zoals een laptop, tablet of SmartPhone te benaderen. Je kunt dus waar je maar wilt gebruik maken van de diensten van deze site. Het enige wat je nodig hebt is een mobiele apparaat en internetconnectie.

Zijn er ook nepprofielen op deze site?

Soms is het contact zo goed met een gebruiker dat men fysiek wenst af te spreken. Het is goed om te weten dat fysiek afspreken niet altijd mogelijk is. Allereerst zijn er leden op deze site die alleen chatcontact willen en anderzijds wordt er ook gebruik gemaakt van entertainment profielen op deze site. Met entertainment profielen is fysiek afspreken niet mogelijk.

Hoe kan ik in contact komen met de klantenservice van Chatmetmij?

Heb je een vraag over de diensten die geboden worden via deze site of wil je weten wanneer je aangekochte credits worden bijgeschreven? Neem dan gerust contact op met een van de vriendelijke klantenservice medewerkers van Chatmetmij door een e-mail te sturen naar [email protected]. De klantenservice medewerkers doen er alles aan om binnenkomende berichten zo snel als mogelijk in behandeling te nemen en van een passend antwoord te voorzien. Indien meer informatie nodig is dan krijg je daar ook spoedig bericht van.  


ChatMetmij Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over ChatMetmij.

Bezoek ChatMetmij

Schrijf een review