VanavondNeuken

VanavondNeuken is een datingsite die speciaal is ontwikkeld voor alle mannen en vrouwen die het spannend vinden om te chatten over neuken. Het doet er helemaal niet toe of je nu in een relatie zit, getrouwd bent of op de een of andere manier gebonden bent. Je kunt geheel anoniem en vrijblijvend je seksuele fantasieën met andere gebruikers van deze site leden. De site bestaat zelf uit een groot aantal leden en dagelijks blijven er nieuwe aanmeldingen binnen komen. Verder is een ieder op deze site net als jouw op zoek naar iemand met wie ze vrijelijk online kunnen neuken. 

Lijkt deze site je interessant en wil je ook een virtuele neukmaatje scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op VanavondNeuken dating en ga op zoek naar spannende flirt dates. Wie weet kom je er vandaag nog eentje tegen.  

Gebruik maken van de diensten van VanavondNeuken 

Een ieder die gebruik wil maken van de diensten van deze site moet in het bezit zijn van een VanavondNeuken account. Het aanmaken van dit account is gelukkig niet ingewikkeld en neemt slechts enkele seconden van je kostbare tijd in beslag. Een account aanmaken doe je allereerst via de startpagina van de site. In het menu van de site zul je het tabje ‘aanmelden’ zien waarop je dan kunt klikken. Na op dit tabje geklikt te hebben komt er direct een nieuwe webpagina tevoorschijn met een online aanmeldformulier. 

In dit formulier dien je dan je gebruikersnaam, werkende e-mailadres, wachtwoord, geboortedatum en overige gegevens in te vullen. Na alle informatie verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje ‘aanmelden’. Zodra je aanmelding succesvol is kun je meteen aan de slag met het vinden van spannende neukcontacten op deze site. 

Veilig en betrouwbaar 

VanavondNeuken heeft een veilige en betrouwbare uitstraling. De beheerders van de site doen er namelijk alles aan om gebruikers een online dating platform te bieden waar ze veilig en zonder zorgen in contact kunnen treden met andere gebruikers van de site.Alle persoonlijke informatie die je bij het aanmaken van een account deelt met de site wordt verder veilig opgeslagen op de servers van de site. Deze zal nooit verder gedeeld worden met derden. Verder heb je als gebruiker de mogelijkheid om geheel anoniem in contact te treden met andere gebruikers van de site.  

Beoordeling website 

Een ieder die een bezoekje brengt aan de website zal het erover eens zijn dat de site zeer overzichtelijk en eenvoudig van opzet is. Je ziet namelijk direct waar je je als nieuwe gebruikers kunt aanmelden of waar je kunt inloggen als bestaande gebruiker. Verder zie je op verschillende plekken uitgelichte profielen van gebruikers terug op de startpagina van de site. Je kunt deze profielen bekijken en op foto’s klikken van personen die je interessant lijken. Heb je geklikt op de foto van een gebruiker, dan kom je op een nieuwe webpagina terecht waar je meer informatie voorgeschoteld krijgt. Zo zie je bijvoorbeeld een beschrijving van de gebruiker, tags van seksuele handelingen die zo een gebruiker graag uitvoert en meer. Je krijgt ook foto’s te zien en je krijgt de optie om een chatgesprek te starten. 

Zoekfunctie  

Op de startpagina van de site krijg je ook de zoekfunctie van de site te zien onder het kopje ‘vanavond neukchatten leden’. Je kunt in het zoekformulier invullen of je op zoek bent naar een man, vrouw, shemale of stel. Je kunt verder ook aangeven in welke leeftijdsklasse je potentiële date moet zitten en in welke provincie deze woonachtig moet zijn. Na alle informatie ingevuld te hebben kun je klikken op het tabje ‘zoeken’. De site gaat dan binnen enkele seconden na welke de beste matches voor je zijn. Je krijgt hiervan een overzicht. Je kunt vervolgens de profielen doornemen en voor jezelf nagaan met welke gebruikers je kunt contact zult opnemen. 

Kosten lidmaatschap VanavondNeuken 

De meeste personen willen voor het aanmaken van een VanavondNeuken account weten wat het lidmaatschap hen zal kosten. Het is goed om te weten dat je je geheel gratis kunt inschrijven op deze site. Zodra je inschrijving succesvol is krijg je meteen een gratis VanavondNeuken account toegewezen. Met dit account kun je profielen van andere gebruikers bekijken, foto’s uploaden en meer. Het enige waar je voor moet betalen is wanneer je berichten wil uitwisselen met andere gebruikers. Je zult dan een kleine bijdrage moeten leveren in de vorm van credits. De credits zelf worden in creditbundels verkocht en het tarief ziet er als volgt uit: 

Credits 

Prijs Creditbundel 

Prijs per bericht 

500 

€ 17,50

€ 1,75

1000

€ 34,50

€ 1,72 

2000 

€ 49,50

€ 1,24 

5000

€ 119,50

€ 1,20

10000

€ 219,50

€ 1,10 

Je zult merken dat hoe meer credits je koopt hoe koper het tarief per bericht. Betalingen kun je verder verrichten via Creditcard, MrCash/Bancontact, Bank transfer, Sofort, Giropay en Sepa Credit.

Contact opnemen met de klantenservice van VanavondNeuken 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de diensten die geboden worden via deze site, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice door het online contactformulier in te vullen. Dit formulier kun je benaderen door aan de onderzijde van de webpagina te klikken op het tabje ‘contact’. In het formulier vul je je naam, onderwerp en bericht in. Je kunt de klantenservice ook bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar het telefoonnummer +3173 2032 015. De klantenservice doet er alles aan om binnenkomende berichten zo snel als mogelijk in behandeling te nemen. Alvorens je contact opneemt met de klantenservice is het ook handig om de lijst met meestgestelde vragen door te nemen. Wie weet kom je het antwoord op je vraag op deze lijst tegen. 


VanavondNeuken Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over VanavondNeuken.

Bezoek VanavondNeuken

Schrijf een review