Flirtmee

Flirtmee is een unieke datingsite die gebruikers in staat stelt om flirt contact te onderhouden met andere gebruikers van de site. De site bestaat uit een groot aantal leden en vanwege de vele succesverhalen blijven er leden bijkomen. De leden van deze site zijn onder andere opzoek naar nieuwe vriendschappen, flirt contact en dates. Sommige leden zijn op zoek naar casual seks dates en weer anderen naar een serieuze relatie. Jij als lid bepaald uiteindelijk zelf hoever je met wie gaat. 

Voor de beheerders van de site is het van belang dat gebruikers contacten kunnen onderhouden op een veilige en betrouwbare online dating platform. Dit is de reden waarom je bij het aanmaken van je account eerst je aanmelding moet bevestigen. Daarnaast bieden zij je de garantie dat alle informatie die je deelt met de site bij het aanmelden veilig wordt opgeslagen op de servers van de site. Onder geen beding zullen je persoonsgegevens gedeeld of verkocht worden aan derden. 

Wil je gebruik maken van de diensten van deze site? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan en ga op zoek naar spannende flirtcontacten op Flirtmee dating. 

Lid worden van Flirtmee dating 

Als je in contact wil komen met de gebruikers van Flirtmee dating, dan is het van belang dat je je registreert voor een Flirtmee account. Het registratieproces is niet alleen gratis, maar ook eenvoudig en snel. Om je te kunnen registreren dien je allereerst te gaan naar de startpagina van de site. Als je op deze pagina bent, dan kun je in het menu klikken op het tabje ‘aanmelden’. Na hierop geklikt te hebben komt er op een nieuwe webpagina een online aanmeldformulier tevoorschijn. 

In het formulier dat tevoorschijn komt dien je informatie in te vullen zoals je gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord, geslacht, woonplaats en geboortedatum. Na alle informatie ingevuld te hebben en de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben kun je klikken op het tabje ‘aanmelden’. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben kun je meteen van start gaan met het bijwerken van je profiel, uploaden van foto’s en het bekijken van profielen van andere gebruikers. Wie weet kom je op deze site je flirt voor het leven tegen. 

Zoeken naar geschikte dates

Het kan best voorkomen dat je vanwege het groot ledenbestand van de site niet de juiste dates kunt vinden. Gelukkig is er voor die gebruikers een zoekfunctie op de site, die ze kunnen gebruiken om in contact te komen met geschikte dates. De zoekfunctie tref je onder andere aan onder het kopje ‘zoeken op flirtmee contacten’. In het zoekformulier dien je in te vullen of je op zoek bent naar een man of een vrouw, in welke leeftijdsklasse hij of zij moet zijn en uit welke omgeving ze moeten komen. De site gaat dan binnen enkele seconden voor je na welke profielen voldoen aan je wensen en voorkeuren. Je krijgt vervolgens een overzicht gepresenteerd met profielen die je kunt doornemen. Kom je een leuke potentiële flirt tegen, dan kun je contact met hem of haar opnemen. Het proces is heel eenvoudig en vrijwel iedereen komt in contact met een leuke date op deze site. 

Wat kost het Flirtmee lidmaatschap mij? 

Een ieder die lid wenst te worden van Flirtmee dating kan zich 24/7 geheel gratis registreren op de site. Na het registratieproces succesvol doorlopen te hebben krijg je binnen enkele seconden een gratis Flirtmee account toegewezen. Met dit account kun je onder andere je profiel bijwerken, profielen van andere leden bekijken en foto’s van jezelf uploaden. Wil je echter op frequente basis berichten versturen naar andere gebruikers of een gebruiker die je leuk vindt, dan zul je wel een kleine bijdragen moeten leveren in de vorm van credits. De credits worden in creditbundels verkocht en de prijzen vallen gelukkig reuze mee. Hieronder een kort overzicht van de prijzen per creditbundel: 

Creditbundel 

Prijs per bundel 

Prijs per bericht 

500 

€ 17,50

€ 1,75

1000 

€ 34,50

€ 1,72

2000 

€ 49,50

€ 1,24

5000

€ 119,50

€ 1,20

10000

€ 219,50

€ 1,10

Bij het kopen van credit kun je simpelweg afrekenen via iDEAL, Creditcard, MrCash/Bancontact, Bank transfer, Sofort, Giropay en Sepa Credit.

Contact opnemen met de klantenservice van Flirtmee dating

Zowel leden als niet leden hebben de mogelijkheid om voor eventuele vragen of opmerkingen contact op te nemen met de klantenservice van Flirtmee dating. Je kunt onder andere via het online contactformulier van de site contact opnemen met een vriendelijke Flirtmee klantenservice medewerker. Dit formulier kun je benaderen door in het menu op de webpagina te klikken op het tabje ‘contact’. In het formulier vul je je naam, onderwerp en bericht in. Na bevestigd te hebben dat je geen robot bent kun je je bericht versturen. Naast het online contactformulier kun je ook een e-mail sturen naar [email protected] of bellen naar het telefoonnummer +3173 2032 015. In alle gevallen doen de klantenservice medewerkers van de site hun best om binnenkomende berichten met de meeste spoed op te pakken en van een passend antwoord te voorzien. 

Voordat je contact opneemt met de klantenservice is het altijd handig om eerst de lijst met meestgestelde vragen door te nemen. Soms kom je je vraag met het antwoord tegen op de lijst en is het niet meer nodig om een bericht te sturen naar de klantenservice. Je bent hiermee ook sneller geholpen met je vraag. 


Flirtmee Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Flirtmee.

Bezoek Flirtmee

Schrijf een review