Zo vergeet je haar

exvriendin
Heeft zij het uitgemaakt? Dan heb je het hier vast even moeilijk mee. Om zo snel mogelijk van je liefdesverdriet af te komen, moet je haar uit je leven verbannen. Zo kom je voorgoed van haar los. Dit kan je doen op de volgende manieren.

Verwijder alles van haar
Verwijder haar telefoonnummer en e-mailadres en ontvriend op je Facebook-account. Blokker haar ook op je e-mailadres en gooi foto’s weg waar zij op staat. Het is al niet makkelijk om haar te vergeten, maar het wordt nog moeilijker als je haar naam nog dagelijks tegenkomt of foto’s van haar voorbij ziet komen op Facebook. Het wordt dan haast onmogelijk om haar te vergeten.

Praat erover met je vrienden
Goede en echte vrienden steunen je ook in dit soort situaties. Lucht je hart bij hen en luister naar ze als ze je raad geven. Je zult zien dat je veel sneller van je liefdesverdriet af bent met behulp van je vrienden. Ga met ze stappen en probeer toch plezier te hebben.

Doe dingen die je niet meer haar deed
Geniet van het leven als single man en doe dingen die je niet met haar deed, zoals flink stappen met je vrienden, kijken naar voetbalwedstrijden op televisie, actiefilms kijken, enz.

Ga niet gelijk een relatie aan met een ander
Je bent natuurlijk niet gelijk over je ex heen. Stort je dus niet direct in een andere relatie, maar geef jezelf de tijd om het verdriet te verwerken. Richt je op je werk en je sociale leven. Je kunt best met andere vrouwen daten, maar doe het rustig aan.

25 reacties

Naar het reactie formulier

  • Christian on 20/10/2013 at 7:42 am

  Nou het is net uit met mijn vriendin en ik heb het best moeilijk mee eigenlijk. Ik probeer me nu vooral te focussen op andere dingen. Zo ga ik nu veel sporten en veel stappen met mijn vrienden. dit werkt wel merk ik.

  • Rene on 20/10/2013 at 7:43 am

  Toen het uit was met mijn ex heb ik gelijk alles van haar verwijderd. Ik was vreselijk boos en kwaad op haar. Daarnaast kwam ik dan ook niet steeds haar naam of foto’s tegen (foto’s waar ze op stond met haar nieuwe vriend). het heeft wel geholpen, want ik was er toen best snel overheen.

  • Tommy on 26/10/2013 at 8:33 am

  Ik heb ook alles van mijn ex verwijderd en heb haar zelfs ontvriend op Facebook. Ik wilde niets meer van haar tegenkomen. Het was even moeilijk, want soms had ik de neiging om toch op haar Facebook te kijken of zo, maar ik heb het niet gedaan. Ik kwam zo echt snel over haar heen.

  • Sjon on 26/10/2013 at 8:35 am

  Ik was zo kwaad toen mijn ex het uitmaakte, dat ik gelijk alles van haar heb verwijderd en weggegooid, zoals de kado’s die ik van haar had gehad. Ze had me echt een rotstreek geleverd, door vreemd te gaan met mijn beste vriend. De liefde was dus gelijk over.

  • Eddy on 09/11/2013 at 8:51 am

  Toen mijn vriendin het uitmaakte had ik het er best moeilijk mee. Ik had het niet zien aankomen en dacht dat het goed ging tussen ons. Daar dacht zij dus anders over. In het begin, na de breuk, wilde ik haar steeds bellen en sms’en. Dit heb ik niet gedaan. Na een paar dagen heb ik maar alles van haar verwijderd. Dit hielp wel, want zo kwam ik niet steeds iets van haar tegen en werd ik niet continu aan haar herinnerd.

  • Rinco on 09/11/2013 at 8:52 am

  Toen mijn vriendin het uitmaakte was ik zo kwaad dat ik gelijk alles van haar heb weggegooid en verwijderd. Ik heb hier tot nu toe nog geen spijt van gehad, want zo kon ik haar wel snel vergeten.

  • Jort on 20/11/2013 at 6:07 pm

  Ik had de breuk tussen mij en mijn vriendin niet zien aankomen en was er dus best een paar weken kapot van. Na een aantal weken binnen zitten, besloot ik dat het zo niet meer kon. Ik verdiende beter! dus toen ben ik weer flink gaan sporten en veel op stap gegaan met mijn maten. Nu gaat het weer uitstekend met me. Eigenlijk is het best wel lekker om vrijgezel te zijn. Ik kan gewoon lekker sporten of stappen, zonder dat ik eerst met mijn vriendin hoef te overleggen of zij niet iets samen wil doen.

  • Daniel on 20/11/2013 at 6:08 pm

  Ik was mijn ex zo vergeten. Het was dan ook een vreselijke heks die steeds gemener ging doen. Ik heb het zelf uitgemaakt en was blij dat ik van haar af was.

  • Jeroen on 03/01/2014 at 1:52 pm

  Als zij het uitmaakt, moet je gewoon alles van haar verwijderen, haar foto’s, haar nummer, haar sms’jes, appjes, enz. En haar van je FB-account afgooien. Heb ik ook gedaan met mijn ex-vriendin en het hielp echt. Ik was zo over haar heen.

  • Jordie on 03/01/2014 at 1:54 pm

  Toen het uit was met mijn ex-vriendin heb ik weer meer tijd doorgebracht met mijn vrienden. Verder ben ik meer gaan sporten. Dit hielp heel goed, want zo was ik even niet meer haar bezig. Verder heb ik toen alles van haar verwijderd. Door niet meer met haar bezig te zijn was ik redelijk snel over de breuk heen.

  • Hans on 10/01/2014 at 3:48 pm

  Praten met vrienden helpt echt. Eerst was ik heel gesloten maar ik heb gemerkt dat dit echt oplucht. Daarnaast lekker sporten!!

  • Ron on 22/01/2014 at 1:26 pm

  Mijn ex is vreemdgegaan met mijn beste vriend. Nou, die laatste tip die heb ik even geskipped. Ik ben met zoveel mogelijk andere meiden naar bed gegaan, die zij allemaal kende. Kwam ze later ineens naar me toe dat ze zich gekwetst voelde. Is dat nou even jammer voor haar!

  • Bart on 31/01/2014 at 1:31 pm

  Ik was zo boos op mijn ex dat ik ook alle gegevens van haar heb verwijderd. Het contact verbroken en haar nooit meer gezien of gesproken. Het was even naar maar zo ben je wel het snelst over iemand heen, zeker weten!

  • Karel on 12/02/2014 at 12:47 pm

  Toen ik ging scheiden ben ik gelijk een stuk verderop gaan wonen, alles in mijn oude buurt deed me herineren aan mijn ex. Dit was een moeilijke tijd. Als ik haar nu weer zie kunnen we wel weer enig sinds normaal met elkaar omgaan, dit is nodig voor de kids. Verder hoef ik haar niet te spreken ook.

  • Mandy on 24/02/2014 at 2:22 pm

  Ik kan maar niet over mijn ex heen komen, telkens als ik er bijna ben stuurt hij me weer een berichtje. Net alsof hij een radartje heeft dat ik hem bijna vergeten ben.. Ik zoek afleiding bij vriendinnen maar kan het contact met mijn ex niet weerstaan en val telkens opnieuw voor hem.

  • Levi on 28/02/2014 at 10:43 am

  Ik kan haar gewoon niet vergeten. Het is ook niet gemakkelijk aangezien we bij dezelfde werkgever werken en ook nog eens op dezelfde afdeling. Ik kan haar niet uit mijn hoofd krijgen, elke keer aan de lunchtafel kan ik mijn ogen niet van haar af houden en sommige collega’s vinden dat raar.
  Moet ik gewoon maar een andere baan zoeken om zo van dit gevoel af te komen?

  • Tim on 21/03/2014 at 9:21 am

  Ik wil haar vergeten, maar ik wil niet alles van haar weg doen. Ik heb gewoon hele mooie sieraden van haar gekregen we hebben echt hele leuke, grappig foto’s samen. We zijn van plan om vrienden te blijven en daarom wil ik het allemaal gewoon nog niet weg doen. Het zal allemaal wel wat lastiger worden, maar dat is maar zo dan.

  • Joris on 28/03/2014 at 9:32 am

  Ik geniet zo erg sinds ik single ben, ik ben ook pas 24, maar man wat is dit heerlijk, gewoon elke dag zelf uitzoeken wat je gaat doen. Ik ga nu elk weekend stappen met maten, dat mocht echt nooit van haar, verschrikkelijk.

  • Dylan on 10/04/2014 at 8:29 am

  Vergeet haar gewoon, dat is toch simpel? Verleden tijd is verleden tijd. Ogen op de toekomst!

  • Me2014 on 24/04/2014 at 8:55 am

  Je kan ook gewoon nog dingen doen die je met haar ook deed hoor, moet je dat anders allemaal laten? Dat zou gek zijn.

  • nathan on 15/05/2014 at 8:53 am

  ik durf er niet mee naar mijn vrienden, die zijn, net als ik, allemaal stoere boys. Ze zien me al aankomen met mijn relatieproblemen, kan ik dit op een forum ergens kwijt of zo?

  • marloes on 22/05/2014 at 8:46 am

  Ik heb ook een vriendin gehad, maar ik kan haar maar niet vergeten. Mensen tips?

  • K_2012 on 05/06/2014 at 8:16 am

  Marloes, je moet gewoon even wat leuke dingen gaan doen met andere vrienden/vriendinnen. Wis haar nummer, gooi al haar spullen weg, zoek een leuke hobby waar je druk mee kan zijn. Daarna zal de tijd het slijten.

  • asje on 10/07/2014 at 12:45 pm

  ik heb een goede vriend waarbij zn vriendin het net heeft uitgemaakt en hij praat hier alleen nog maar over, ik snap dat het goed is om het erover te hebben maar je kan ook overdreven. op een gegeven moment moet je gewoon verdergaan anders blijf je er maar bij stilstaan

  • Joost on 17/07/2014 at 8:40 am

  Ik vind het wel lastig om met vrienden over te hebben want dan hebben zij misschien weer het gevoel dat ik aan het zeiken ben.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.