Ze vinden je leuk!

Wat doe je als ze je leuk vindt?
Stel dat je erachter bent gekomen dat de vrouw van je dromen jou ook leuk vindt. Je bent dan natuurlijk opgelucht, maar je beseft je ook dat het nu pas echt gaat beginnen. Wat nu? Wat zeg je tegen haar? Hoe gedraag je je?

Benader haar respectvol
Hebben jullie een date? Benader haar dan met respect. Ook al heb je er nog zoveel zin in om haar te zoenen of meer, ga niet aan haar zitten. Vermijd lichamelijk contact voorlopig even. Houd je handen de eerste date dus thuis. Je laat dan zien dat je een echte gentleman bent en ze zal alleen maar meer interesse in je krijgen.

Blijf gewoon jezelf
Doe jezelf niet anders voor. Blijf beheerst en gedraag je dus niet als een macho. Houd de situatie in de hand en blijf kalm. Begin met praten als je de situatie onder controle hebt.

Praat over onderwerpen die ze interessant vindt
Praat over dingen die vrouwen ook interesseren, zoals vakantiebestemmingen, reizen en televisieprogramma’s. Je kunt ook best praten over onderwerpen waar je normaal met je vrienden niet over praat, zoals de laatste mode of een museum. Wees niet bang om anders te zijn dan anderen. Zij zal je alleen maar interessanter vinden.

Wees complimenteus
Een complimentje wordt altijd op prijs gesteld. Daarnaast breek je hier het ijs mee. Geef haar een complimentje over haar kleding, haar kapsel of wat anders. Zorg er wel voor dat je het meent en dat het geen standaard compliment is.

Zorg dat ze nog een date wil
Wordt jullie gesprek te langdradig? Verander dan van onderwerp. Luister steeds aandachtig naar haar verhalen en snijdt, voor haar, boeiende onderwerpen aan. Zorg er dus voor dat ze je nog een keer wil zien en jou graag beter wilt leren kennen. Als de date op zijn einde loopt dan kan je haar vragen of ze nog eens een keer met je uit wilt.

25 reacties

Naar het reactie formulier

  • Jim on 10/07/2014 at 12:28 pm

  Je moet ook niet te gefocust zijn op dat de date een succes moet zijn. Jezelf zijn en als ze dat leuk vindt dan passen jullie bij elkaar. Een tijdje zat ik achter een meisje aan en ik vond haar helemaal geweldig, maar zij mij blijkbaar niet zo en dat moest ik gewoon accepteren

  • Wes on 17/07/2014 at 8:19 am

  Vrouwen willen altijd wel weer iets anders, dus als ze je nu leuk vindt zegt dat zeker nog niet dat ze je leuk blijft vinden

  • Pietertje on 09/09/2014 at 10:23 am

  Vrouwen versieren is een game! Ik ben er handig in geworden met een aantal jaar ervaring

  • nicky on 17/09/2014 at 2:18 pm

  Vrouwen houden van respect dus als je ze zo behandeld ben je binnen heb laatst een meisje gehad waar ik heel lang achterna heb gezeten en toen opeens wilde ze wel opdate je raadt het al het viel erg tegen dus soms lijkt het mooier dan dat het is

  • lea on 17/09/2014 at 2:21 pm

  Ik vind het belangrijk dat een man er meteen achteraan gaat een date te regelen. Soms kan het zo lang duren, beetje hard to get idee denk ik, maar dat is niet altijd een goed idee. Als het te lang is haak ik af hoor. Beter meteen afspreken dan weet je of je er wat aan hebt.

  • Marcel on 17/09/2014 at 2:23 pm

  Ik heb laatst een leuke (in mijn ogen) date gehad, lekker gepraat en we zaten op het zelfde level. Helaas zei ze achteraf dat ze het niet leuk vond. Misschien heb ik teveel over mezelf gepraat? Ik dacht het moet wel interessant zijn voor haar, heeft er iemand een goede raad voor mij hierover?

  • Floris on 08/10/2014 at 11:20 am

  Als ik weet dat iemand mij leuk vind, en ik haar ook, dan is het niet zo moeilijk iemand mee uit te nemen. Gewoon vragen!! Dit werkt het best, en bijna iedereen zegt ja. Verwacht er niet teveel van, zie het als een casual date. Zo vraag je makkelijker iemand mee uit en als het een keer niet leuk is is dat ook geen ramp. Ik ben er twee jaar geleden achter gekomen dat het gewoon een spelletje is. Als je weet hoe het werkt kun je met de een na de ander daten. Echt top. Ik heb al een tijdje een vriendin dus ik heb al even geen date gehad, maar geloof mij. ?Het is erg makkelijk. Gewoon doen dus.

  • Jan on 08/10/2014 at 11:23 am

  Ik maak er altijd een sport van leuke en bijzondere complimentjes te geven aan vrouwen. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met dit soort dingen. Het heeft ook een goed effect op de gang van zaken. Soms doe ik het zomaar als ik een leuke vrouw zie met uitgaan, maar ook wanneer ik op date ben met iemand. Ik kan het iedereen aanraden.

  • Marieke on 08/10/2014 at 11:24 am

  Ik vind het altijd een beetje zonde als iemand niet zichzelf kan zijn. Ik heb wel eens een date gehad met een jongen die zo zenuwachtig was dat dit onze date een beetje verpeste. Zonde, want ik vond het echt een leuke jongen. Een half jaar later kwamen we elkaar nog eens tegen, hij vertelde me dat hij een vriendin had op dat moment en nu was hij wel erg prettig in de omgang. Helaas..

  • Maaike on 08/10/2014 at 11:25 am

  Een complimentje kan leuk zijn, maar je hoeft niet te overdrijven. Oprechtheid is het belangrijkst.

  • Raytjee on 08/10/2014 at 11:27 am

  Leuk artikel, ik herken mezelf hier namelijk in. Toen ik erachter kwam dat een leuk meisje mij wel leuk vond, durfde ik haar niet mee uit te vragen. Heel gek als ik er over nadenk want ze had toch gewoon ja gezegd!! Ik was waarschijnlijk bang dat het zou gaan tegenvallen. Domme keuze

  • Marina on 08/10/2014 at 2:46 pm

  Jezelf blijven is erg belangrijk in een relatie, dus hier moet je al mee beginnen tijdens het daten. Als iemand je niet leuk vind zoals je bent dan houdt het snel op he.

  • Nigel on 15/10/2014 at 7:20 am

  Hoe vaker je gaat daten hoe leuker het is als je het mij vraagt! Dus begin met daten en laat er zo veel mogelijk volgen.. dat is het doel.

  • Paula on 15/10/2014 at 9:47 am

  Vrouwen versieren is een kunst op zich, en ik heb het geleerd van mijn neef. Hij is zo soepel hierin, en pikt de ene vrouw na de andere op. Eerst was ik jaloers en keer ik er met afgunst naar, maar toen hij me zijn ervaringen vertelde was ik om. Je hoeft helemaal niet knap te zijn, maar zorg ervoor dat je lekker in je vel zit en positieve energie uitstraalt. Op deze manier kom je met de leukste mensen in aanraking.

  • Fleur on 15/10/2014 at 9:52 am

  Een complimentje vinden wij vrouwen altijd leuk om te horen. Ik denk dat dit wel de beste tip van dit artikel is.

  • Peter on 15/10/2014 at 9:53 am

  Ik heb morgen een date, bedankt voor de tips. Ik vind het een leuk artikel en ik ga er zeker mee aan de slag.

  • Birthe on 22/10/2014 at 9:44 am

  Ik raak na een date alweer uitgekeken op een man. Ik verlies mijn interesse en denk ik kan beter een nieuwe date proberen dan mijn tijd verdoen met iemand dit er niet goed uitziet of geen tafelmanieren heeft. Mijn vrienden zeggen dat ik te kieskeurig ben, maar ik denk dat kieskeurig zijn een goed eigenschap is. Don’t settle for less ik mijn motto. Ik blijf hard doorzoeken en dan kom ik vast een keer mijn perfecte man tegen.

  • Ilse on 29/10/2014 at 10:23 am

  Ik geniet er van om op date te gaan, het is zo spannend. Je leert iemand kennen en gaat lekker kletsen over van alles en nog wat. Het kan vaak leuk zijn, maar niet speciaal. Hoe groot is tenslotte de kans dat je de perfecte match hebt? niet groot, inderdaad. Ga met deze mindset je date in, lekker casual en je ziet wel waar het schip strand.

  • Paul on 29/10/2014 at 10:25 am

  Ik probeer vaak blanco de date in te gaan. Zo snel mogelijk afspreken is het beste, want als je lang gaat chatten/ailen/bellen heb je veel verwachtingen. Deze verwachtingen kunnen dan zomaar tegenvallen. Als je niets verwacht kan het alleen maar meevallen/leuk zijn.

  • Maurits on 29/10/2014 at 3:35 pm

  Ik blijf altijd lekker mezelf, dat werkt het beste. Ik heb laatst een date gehad waar ik een toneelstukje heb opgevoerd. Ik deed mezelf totaal anders voor dan ikwas, puur om indruk te maken op mijn date. Ze zei achteraf dat ze er meteen doorheen prikte. Erg jammer dus, totaal geen zin gehad. Ik dacht nog wel dat ik het super goed deed en ik veel vertrouwen uitstraalde. Helaas was het niet zo en ze wilde me ook niet meer zien na de date. Ik ben vanaf nu gewoon klaar hiermee en ben lekker mezelf. Ik houd van schaken, een boek lezen en koken. Suffe hobby’s zou je zeggen. Maar er is vast een meisje die dit wel leuk vind.

  • Froukje on 29/10/2014 at 3:36 pm

  Een vriendin van mij drinkt altijd erg veel op een date, dan wordt ze zo aanhankelijk. Ik denk dat ze dit express doet om zich wat relaxter te voelen. Helaas heeft het wel een erg groot effect op haar.

  • Timo on 12/11/2014 at 3:58 pm

  Ik blijf altijd mezelf als ik op een date ben met mezelf. Dit helpt altijd en geeft altijd positief resultaat!

  • Annika on 26/11/2014 at 1:04 pm

  Complimentjes ontvangen is altijd erg fijn. Als ik uit ga met een man vind ik het leuk als hij zegt dat ik er mooi uit zie. Het zijn kleine dingen, misschien wel cliche, maar toch helpt het.

  • Annika on 26/11/2014 at 2:41 pm

  Probeer altijd uit het perspectief van iemand anders te denken, dat maakt je een stuk zekerder. Als iemand geïnteresseerd is in jou kun je gewoon jezelf zijn! Je hoeft je niet te bewijzen, maar kunt gewoon mee gaan met de flow.

  • Priscilia on 26/11/2014 at 2:45 pm

  Gewoon jezelf zijn en lekker een praatje maken. Zie het niet als een situatie waarin je moet presteren, maar probeer het te zien als een gezellig activiteit. .Zo kun je beter jezelf zijn en zet je jezelf niet onder druk. Het voorkomt frustratie e.d.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.