Wanneer ben je aantrekkelijk?

Hoe word ik aantrekkelijk voor vrouwen?
Vraag je je wel eens af hoe je wat aantrekkelijker wordt voor vrouwen? Dan is het antwoord heel simpel: gewoon jezelf blijven en met jezelf bezig zijn. Dit betekent dus dat je jezelf moet accepteren zoals je bent, want als je happy bent met jezelf, straal je dit ook uit. Dit spreekt andere mensen ook weer aan.

Wees je mannelijke zelf
Vrouwen vinden een man die zichzelf en positief is, veel aantrekkelijker. Een negatieve, onzeker uitstraling staat natuurlijk niet aantrekkelijk. Probeer ook wat mannelijkheid uit te stralen. Dit heeft niets te maken met stoere praatjes, spierballen of machogedrag. Mannelijke mannen zijn mannen die zelfvertrouwen uitstralen.

Andere houding
Creëer meer zelfvertrouwen door een andere houding aan te nemen. Ga meer rechtop staan en lopen, praat en beweeg rustig, kijk andere mensen aan als je met ze praat en kijk vooruit in plaats van naar de grond. Zie je een leuke vrouw? Stap dan rustig op haar af en maak gewoon een gezellig praatje met haar.

Neem initiatief
Verder weet een mannelijk man ook wat hij wil. Hij heeft dus altijd al een plan. Neem dus zelf het initiatief als je een vrouw uitnodigt voor een date. Vraag niet aan haar wat ze leuk vindt om te doen, maar organiseer zelf een leuke activiteit.

Innerlijk is belangrijker
Aantrekkelijkheid heeft weinig te maken met uiterlijk. Veel single mannen denken dat vrouwen alleen op heel knappe mannen vallen, maar niets is minder waar. Aantrekkelijkheid komt voor vrouwen veel meer neer op je uitstraling en je persoonlijkheid. Voor vrouwen ben je aantrekkelijk wanneer je zelfvertrouwen uitstraalt, humor hebt, weet wat je wilt en een eigen leven leidt. Door een positieve uitstraling en een leuke persoonlijkheid, ontmoet je dus veel sneller leuke vrouwen.

22 reacties

Naar het reactie formulier

  • hans on 25/09/2012 at 1:30 pm

  Ben je niet gewoon aantrekkelijk voor vrouwen als je goed gevulde zakken heb. Geld = Aantrekkelijk

  • Peter on 26/01/2013 at 7:48 pm

  Het klopt echt wat er in dit artikel staat. Ik was jarenlang onzeker, maar door flink te sporten en een betere baan ben ik een stuk zelfverzekerder geworden. Dit had een positieve uitwerking. Ik merkte ineens dat ik veel meer aandacht kreeg van leuke vrouwen. Sinds een paar weken ben ik aan het daten met een erg leuke vrouw. Zij had mij een paar jaar geleden vast nooit zien staan.

  • Josie on 17/02/2013 at 7:22 am

  Het klopt wel een beetje wat er in dit artikel staat. De meeste vrouwen, inclusief mezelf, vallen niet op zachte eitjes die erg onzeker zijn. Het is erg aantrekkelijk als een man weet wat hij wil en zekerheid uitstraalt. Verder is innerlijk inderdaad veel belangrijker dan uiterlijk. Het is fijn als een man er goed uitziet natuurlijk, maar hij wordt pas echt aantrekkelijk als hij humor heeft en intelligent is. Dit maakt een ma veel aantrekkelijker.

  • Harold on 17/02/2013 at 7:25 am

  Wat Peter zegt is waar. Ik heb precies hetzelfde meegemaakt. Na een onzekere periode, ben ik veel gaan hardlopen en fitnessen. Ik viel af en ging er veel beter uitzien. Hierdoor straalde ik weer meer zelfvertrouwen uit en durfde ik ook nog eens sneller op een vrouw af te stappen. Iets wat ik daarvoor absoluut niet durfde. Intussen heb ik al weer een half jaar een vriendin.

  • dagmar on 22/02/2013 at 8:23 pm

  Ik heb maat 44 en ik krijg vaak veel commentaar van mannen dat ze me iets te stevig vinden en daar baal ik van ik zeg toch ook niks over hun hangbuik!

  Hou je mening voor je denk ik dan je schiet er niks mee op om een ander zo te krenken als er geen klik is spreek je gewoon niet meer af, maar om iemand zo af te kraken op een date dat kun je gewoon niet maken.

  • Ozden on 08/03/2013 at 8:45 pm

  Ik zag laatst richard gere op de tv nou een hoog bejaarde man, met bril en die jonge vrouw wilde nog met hem kussen ik dacht nou breekt mijn klomp, als een vrouw op die leeftijd daar had gezeten was er met walging op gereageerd maar meneer gere maakt nog steeds een hoop harten los, ook al is hij zijn sexy look kwijt, hij mag er nog steeds zijn oneerlijk eigenlijk.

  • Hiske on 15/03/2013 at 8:25 pm

  Ja wat is aantrekkelijk smaken verschillen nou eenmaal en dat is maar goed ook, als je goed voor jezelf zorgt en lekker in je vel zit dan denk ik dat ok is.

  • Merel on 18/03/2013 at 9:55 pm

  Heeft niets met geld te maken Hans! Ik ga echt niet op date met iemand die ik niet aantrekkelijk vind. Ik houd wel van een man met al wat grijze haren in zijn baard. Dat heeft toch echt iets extra’s. (ps. geen Sinterklaas baard hè)

  • Doris on 20/03/2013 at 7:32 am

  Zeker, als je goed voor jezelf zorgt en ook lekker in je vel zit, dan ben je voor veel mensen aantrekkelijker. Dit komt ook, omdat je dan zelfvertrouwen uitstraalt. Ik vind een man die zelfvertrouwen uitstraalt en humor heeft, veel aantrekkelijker dan een man met een perfect lichaam, maar een vreselijk innerlijk.

  • Tannie on 20/03/2013 at 7:34 am

  Laatst was ik tijdens een stapavond met vriendinnen aan het flirten met een erg, op het eerste gezicht, aantrekkelijke man. Na een paar minuten kwam hij naar me toe en hadden we een gesprekje. Ik vond hem toen gelijk een stuk minder aantrekkelijk, want hij had totaal geen inhoud. Innerlijk maakt dus een groot verschil.

  • Margriet on 14/06/2013 at 6:48 pm

  Je hebt van die moeder 45 plus die willen er nog uit zien alsof ze 20 zijn nou denk ik dan kan het wat minder, je hoeft niet op je dochter te lijken toch?

  • Ramon on 12/07/2013 at 7:06 pm

  Over smaak valt niet te twisten!

  • Annelies on 15/07/2013 at 8:16 pm

  Veel mannen zijn te veel met zich zelf bezig zielige types mid 40 op hun scootertjes en ijdelheid vreselijk niks voor mij!!!

  • Jos on 12/10/2013 at 8:20 am

  Nou ik blijf gewoon mezelf. Als een vrouw me niet wilt, dan is ze ook niet mijn type toch? Smaken verschillen. Wat de een aantrekkelijk vindt is voor de ander weer helemaal niet aantrekkelijk.

  • Britt on 12/10/2013 at 8:21 am

  Nou wat Hans zegt is absoluut niet waar. Een man die geld heeft, maar een vreselijk innerlijk en een flinke bierbuik is echt niet aantrekkelijk. Ik zou hem niet moeten in ieder geval. Dan heb ik liever een man met minder geld die gewoon lief voor me is.

  • Moniek on 06/12/2013 at 12:13 pm

  Ik vind een man die humor heeft en zelfverzekerd is aantrekkelijk. Hij hoeft echt niet knap te zijn of zo, als hij maar lief en eerlijk is. Smaken verschillen ook. De ene vrouw vindt een afgetraind lichaam aantrekkelijk, terwijl de andere vrouw een man die wat steviger is weer aantrekkelijk vindt.

  • anoniempje on 06/12/2013 at 12:14 pm

  Wat aantrekkelijk is, is voor iedereen weer anders. De meeste vrouwen vinden zelfverzekerde mannen aantrekkelijk. En geld is echt niet altijd belangrijk.

  • Tess on 15/01/2014 at 10:40 am

  wanneer ben je aantrekkelijk? Tja, iedereen heeft weer een andere smaak. Ik vind zelf dat je aantrekkelijk als je gewoon jezelf blijft en je niet anders voordoet.

  • Arno on 15/01/2014 at 10:41 am

  Ik vind vrouwen die niet te veel make-up dragen en gewoon zichzelf zijn aantrekkelijk. Ik houd niet van fake.

  • Celia on 03/04/2014 at 8:06 am

  Mannen, je kunt het best een mannelijke man zijn, daar houden vrouwen van. Kom gewoon zelfverzekerd over, dat vinden wij aantrekkelijk. Ik heb toch niks aan een man die het eng vindt om tegen mij te praten, dan is het wel duidelijk wie de “baas” is.

  • Jaimy on 17/04/2014 at 8:02 am

  Wanneer ben je aantrekkelijk? Als je jezelf kan zijn!

  • Cynthia on 08/07/2014 at 12:33 pm

  Je kan nog zo zelfverzekerd zijn, maar als je zo’n jersey shore type bent (arrogant ook nog eens) dan moet je niet bij mij aankomen! Zijn halve vrouwen maar dan met nep spieren, wil toch niemand?

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.