Valentijnsdag

Single en Valentijnsdag. Wat te doen?
Het kan je natuurlijk niet ontgaan dat Valentijnsdag er weer aan komt. Als je een relatie hebt, is het natuurlijk erg leuk om deze speciale dag te vieren, maar wat als je single bent? Hoe kom je deze dag dan door? Hieronder geven wij je wat tips.

Geen liefdesprogramma’s kijken
Ben je nog maar net single en heb je luduvudu? Dan is deze dag extra moeilijk. Voorkom in ieder geval dat je je nog rotter gaat voelen dan nu en bescherm jezelf een beetje. Dit doe je door op deze dag geen romantische films of liefdesprogramma’s als All You Need Is Love te gaan kijken. Breng een bezoekje aan de bios en bekijk hier een spannende film. De dag gaat dan veel sneller voorbij.

Geen blind date
Zeg nee tegen een blind date die door je gesettelde vrienden is georganiseerd. De kans op een relatie met een blind date is minimaal.

Zwelg niet in zelfmedelijden
Bedenk niet hoe zielig je bent dat je geen Valentijn hebt, want dat ben je niet. Zwelg dus niet in zelfmedelijden. Dit mag je alleen doen als je nog maar net single bent en nog in de eerste fase van liefdesverdriet zit. Denk gewoon aan de dingen die je juist wel kunt doen, omdat je single bent. Je zit nergens aan vast en hebt de totale vrijheid.

Verwen jezelf
Wees blij met jezelf en verwen jezelf dus extra op deze dag. Koop een nieuwe outfit, een lekker luchtje of trakteer jezelf op iets lekkers of een leuk concert.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.