Tegenvallende Seks

bed
Het begon zo leuk: via een datingsite heb je een leuke man ontmoet. Na een paar weken chatten, hebben jullie een date gepland. De dates die daarop volgden waren allemaal super. Jullie hadden goede gesprekken en konden niet stoppen met elkaar verliefd aankijken. Het leek dus allemaal perfect te lopen tussen jullie…

Totdat jullie na een aantal dates in bed belandden. Het enthousiasme was ineens ver te zoek bij jou. De seks verliep niet helemaal zoals je had verwacht. Eigenlijk viel het zwaar tegen. Wat moet je nu doen?

Probeer het nog een keer
Een keer slechte seks wil niet gelijk betekenen dat jullie niet bij elkaar passen. Probeer het gewoon nog een keer. Het kan zijn dat jullie er allebei te veel van hadden verwacht en dat hij toch wat nerveus was. De stress om te presteren kan bij hem voor een tegenovergesteld effect zorgen. Als jullie een paar keer seks hebben gehad, zal de spanning tussen jullie afnemen en gaat het al snel veel beter. Probeer gewoon lekker te ontspannen en laat je lichaam spreken. Stop zelf ook met proberen perfect te zijn, maar geniet gewoon van jullie moment.

Neem de tijd
Na een paar dates kennen jullie elkaar natuurlijk nog niet zo goed. Je weet dan ook niet wat de ander lekker vindt. Het is dus helemaal niet zo vreemd dat jullie eerste keer niet zo geweldig verloopt. Na een paar keer weet je al veel beter wat hij of zij lekker vindt en kan je elkaar beter verwennen. Heb dus geduld en vertel je partner wat jij lekker vindt.

Niet faken
Weet eerlijk en fake geen orgasme. Als je dit wel doet dan denkt hij dat het helemaal goed zit bij jou en zal hij het op die manier blijven doen. De seks tussen jullie blijft dan onbevredigend en je zult hier steeds minder van genieten. Dit is natuurlijk dodelijk voor jullie relatie. Wees dus eerlijk en vertel hem dat je niet helemaal tevreden bent over jullie seksleven. Geef aan wat je wel en niet lekker vindt. Je partner zal hier alleen maar blij mee zijn, want zo kan hij jou de volgende keer veel beter verwennen.

22 reacties

Naar het reactie formulier

    • Karlijn on 20/11/2013 at 5:58 pm

    Ik heb dat een keer gehad. Ik had een paar hele leuke dates met een erg leuke vent. Het zoenen was ook superlekker, maar de seks viel echt heel erg tegen. De eerste paar keer dacht ik nog dat we aan elkaar moesten wennen, maar het bleef gewoon zo….Ik knapte echt helemaal op hem af en ben er maar mee gestopt.

    • Shirley on 20/11/2013 at 6:00 pm

    Meestal valt de eerste keer best wat tegen met een date. Tenminste dat heb ik al wel vaak meegemaakt. Het was dan wel lekker, maar als je vaker met elkaar naar bed bent geweest wordt het vaak veel fijner. Ik zou er niet gelijk mee stoppen als de seks tegenvalt. Het kan beter worden als je elkaar beter kent.

    • Jolien on 20/11/2013 at 6:01 pm

    Ik had dat met mijn ex-vriend. De eerste keer viel echt heel erg tegen. Er was niet veel aan en ik lag er maar een beetje bij. Hij had ook nog heel weinig ervaring, dat merkte ik wel. Na een paar keer werd het al veel beter en begon ik er pas van te genieten met hem.

    • Miriam on 20/11/2013 at 6:02 pm

    Faken is zo stom, dat doe ik echt nooit. Mijn vriend zou het ook zo doorhebben als ik dat deed.

    • Ramona on 05/12/2013 at 1:10 pm

    Als de seks na een paar keer nog tegenvalt, dan dump ik hem gewoon. Het moet wel een beetje leuk zijn in bed vind ik. Slechte seks is zo’n afknapper. Dan vind ik hem ook gelijk niets meer…

    • Tanya on 05/12/2013 at 1:11 pm

    Ik heb dit al een keer gehad met een man. Ik was een paar weken aan het daten met een leuke man en hij kon geweldig zoenen, alleen de seks viel zo tegen. Ik kon niet aan hem uitleggen wat hij verkeerd deed, want hij vond dat het aan mij lag. Uiteindelijk ben ik er maar mee gestopt.

    • Jacqueline on 03/01/2014 at 1:44 pm

    De seks met mijn vriend viel eerst ook een beetje tegen, terwijl ik dit niet had gedacht. Toch heb ik het hierom niet uitgemaakt. We moesten gewoon aan elkaar wennen en ontdekken wat we lekker vonden. Na een paar keer seks werd het al een stuk lekkerder tussen ons. Inmiddels vliegen de vonken ervan af in bed.

    • Ramon on 03/01/2014 at 1:45 pm

    Nou ik had dit dus met mijn ex-vriendin. De seks viel echt tegen met haar. Ze had erg weinig ervaring en ik probeerde haar wel wat te leren en haar op haar gemak te stellen, maar ze bleef er maar bij liggen als een houten plank. Het is heel erg, maar omdat de seks zo tegenviel heb ik het uitgemaakt. Ik vind goede seks gewoon heel belangrijk in een relatie.

    • Ricky on 09/01/2014 at 5:16 pm

    Ik heb dit meegemaakt. Ik had echt een heel leuke, lieve man ontmoet en na een maand daten gingen we met elkaar naar bed. Hij kon echt heerlijk zoenen, dus ik verwachtte dat de rest ook lekker zou zijn. Nou niet dus! Hij kon er echt helemaal niets van. Het was even erbovenop en klaar. Ik dacht de eerste keer dat het kwam omdat we elkaar nog niet goed kenden, maar na een paar keer veranderde er niets. Toen ik het erover wilde hebben werd hij kwaad. Nou toen was mijn interesse in hem gelijk gezakt.

    • Roelle on 09/01/2014 at 5:18 pm

    Bij mijn vriend was dit dus zo in het begin. De seks met hem was niet echt heel goed en viel erg tegen. Toen heb ik maar besloten om het er met hem over te hebben en hem aanwijzingen te geven. Vooral dat laatste hielp heel erg. Nu weet hij heel goed wat ik lekker vindt en is de seks tussen ons geweldig.

    • Noel on 09/01/2014 at 5:18 pm

    Als het de eerste keer tegenvalt vind ik niet dat je er gelijk mee moet stoppen. Het kan best zijn dat die jongen ook heel erg verlegen is. Het is toch de eerste keer tussen jullie en het is allemaal spannend. Ik zou hem dan nog een kans geven.

    • Dorothy on 06/02/2014 at 2:28 pm

    Tegenvallende seks is echt vreselijk. Ik heb dat dus gehad met een jongen. We hadden al een paar keer afgesproken en ook gezoend. Wat wel lekker was…de seks was echt vreselijk. Heel saai, hij kon er niets van. Het is heel erg, maar om die reden heb ik het dus uitgemaakt met hem….

    • Rianne on 06/02/2014 at 2:33 pm

    Ik had een vriend met wie de seks heel erg tegenviel. Heb geprobeerd om hem aanwijzingen te geven in bed, maar die pikte hij niet op. Door de tegenvallende seks begon ik hem ook minder leuk te vinden. Seks is wel een graadmeter voor je relatie vind ik. Heb het dus uitgemaakt.

    • Margo on 12/02/2014 at 12:41 pm

    Ik denk dat praten niet helpt hoor, je hebt een chemie of niet. Zo simpel is het voor mij!

    • Dorothy on 28/03/2014 at 9:30 am

    Als een jongen slecht is in bed, dan is hij dat gewoon. Haha, dat kun je echt niet veranderen, je gaat toch niet je tijd zitten te verdoen met zo’n gozer, dumpen die handel. Het is namelijk nogal een belangrijk deel van de relatie.

    • Sita on 10/04/2014 at 8:25 am

    Ik fake soms gewoon hoor, dan denkt mijn vriend tenminste dat hij goed bezig is en dan wordt hij zelf wat meer actiever, dus het helpt soms wel.

    • ANONIEM on 24/04/2014 at 8:49 am

    Nou, naar een paar dates moet je toch wel een beetje weten wat voor je vlees je in de kuip hebt, lijkt mij. Als het dan nog niet voldoet aan de verwachtingen, dan kan je beter gewoon afscheid nemen en verder leven zonder elkaar.

    • john on 22/05/2014 at 8:45 am

    ze pakt er echt niks van! hoe ga ik dat zeggen? ik zoek het nu liever buiten de deur

    • LIsa on 05/06/2014 at 8:15 am

    Bij mij werkte het ook pas met mijn date na vijf keer, toen kenden we elkaar beter en werd het echt goed. Daarvoor was het echt slecht, maar je moet dus niet opgeven

    • Ilse on 08/07/2014 at 12:27 pm

    Haha ik keek vroeger altijd de serie The O.C. en daar hadden Seth en Summer ook hele erge seks aan het begin, ze konden elkaar niet eens aankijken. Ze gingen later gewoon heel lang met elkaar, ook in het echt. Dus het zegt niet veel zeker als je nog niet veel ervaring hebt als je elkaar heel leuk vindt probeer het dan wat vaker en heb het er gewoon over

    • xoxo on 10/07/2014 at 12:44 pm

    aaai zo’n afknapper is dat, ik zoek dan toch liever even verder. als het aan het begin al niet goed is, terwijl je nog verliefd bent

    • anonime on 17/07/2014 at 8:29 am

    soms is faken toch geen probleem, als je het wel fijn vindt maar het lukt gewoon even niet?

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.