Succesvol flirten en versieren

flirten
Succesvol flirten en versieren
Denk je dat je niet kunt flirten? Dan heb je het helemaal mis! Iedereen kan dit namelijk. Bij flirten gaat het er simpelweg om dat je de juiste tactiek gebruikt.

Niet op dezelfde plek blijven staan
Als je zoveel mogelijk kans wilt maken is het een aanrader om niet op dezelfde plek te blijven zitten, maar je af en toe te verplaatsen. Ben je in de kroeg? Blijf dan staan en loop af en toe naar een andere plek. Zo heb je veel sneller kans op een leuk contact. Je kunt ook iemand aanspreken die alleen staat. Zoals een vrouw die alleen staat, omdat haar vriendin wordt aangesproken.

Train jezelf
Vind je het moeilijk om zomaar een vreemde, leuke man of vrouw aan te spreken? Train jezelf dan eerst thuis. Dit kan je doen in de supermarkt, op straat of bij de bushalte. Door jezelf op zo’n manier te trainen wordt het makkelijker voor jou om die leuke man of vrouw aan te spreken.

Loop niet te hard van stapel
Laat niet te duidelijk merken dat je op zoek bent naar een vriend of vriendin. Dit schrikt namelijk de ander af. Je bereikt zo dus een averechts effect.

Probeer positief over te komen
Toon interesse in zijn of haar verhaal en probeer je hierin te verplaatsen. Praat dus niet minutenlang over een project op je werk, maar stel hem of haar ook vragen.

Ga buiten je kringetje
In je eigen vriendenkring, bij je sportclub of op je werk kom je niemand tegen. Om je kans op een relatie te vergroten kun je dus verder kijken dan je huidige kringetje. Ga dus eens ergens anders sporten, volg een workshop of boek een single reis. Je hoeft natuurlijk niet gelijk de ware tegen te komen, maar je leert wel weer veel nieuwe mensen kennen die welllicht ook weer leuke singles kennen.

22 reacties

Naar het reactie formulier

  • Petra on 19/02/2013 at 7:47 pm

  Flirten doe ik vaak heb er totaal geen moeite mee om dat het voor mij niet veel voorsteld, ik vind ook heel weinig mannen leuk, soms denk ik als ik een man zie nou aardig maar verder ook niks, veel mannen denken dat als je een beetje aardig doet ze gelijk een kans maken daar baal ik wel van.

  • Loes on 04/03/2013 at 8:39 pm

  Flirten hoort er gewoon bij, het zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit, en ik zie er ook geen kwaad in zolang je maar discreet blijft is er niks mis mee, er zijn natuurlijk wel grenzen.

  • Tina on 05/03/2013 at 11:34 am

  Als ik uitga, dan flirt ik haast altijd. Door mijn flirtacties heb ik al een aantal erg leuke dates gehad. Flirten is helemaal niet moeilijk, je moet gewoon je vrouwelijke charmes in de strijd gooien en wat oogcontact maken.

  • Sylvie on 05/03/2013 at 11:35 am

  Ik kwam laatst een man tegen die met me flirtte. Dat was erg leuk, totdat ik met hem in gesprek raakte. Hij was wel erg wanhopig en zei een paar keer dat hij graag een relatie wilde en op zoek was naar een vriendin. Omdat hij zo wanhopig overkwam, vond ik hem toch niet zo aantrekkelijk meer.

  • Tom on 05/03/2013 at 11:37 am

  Ik vind het geweldig als een leuke vrouw met me flirt en ga op haar toenadering in. Meestal stap ik na een paar minuten op haar af en bied haar een drankje aan. Als het gesprek leuk is, dan probeer ik achter haar telefoonnummer te komen en een date te plannen.

  • saskia on 05/03/2013 at 7:31 pm

  Ik ben heel erg verlegen en daarom flirt ik nooit, moet ik zeggen zodra iemand aardig doe, loop ik gelijk weg, ik weet me dan ook geen houding te geven, veel vrouwen om me heen gaat het goed af, misschien moet ik het toch nog eens gaan proberen als ik durf.

  • Esther on 15/03/2013 at 9:59 am

  Ben het met Petra wel eens. Dat je eens leuk doet tegen iemand, betekend niet gelijk dat je voor hem valt en meer wilt. Soms zoeken mannen wel heel snel iets achter een glimlach.

  • Nora on 18/03/2013 at 9:11 am

  Ik houd het bij ouderwets oogcontact en een lieve glimlach. Het werkt nog steeds zeer goed. Reageert hij er niet op, dan is er altijd een ander leuke gast in de zaal.

  • Serge on 19/03/2013 at 9:08 am

  Ik val toch wel op een mooie blik. Ogen zeggen veel. Het is fijn om te weten wat er speelt in de gedachte van een leuke dame, die met mij flirt. Dus geef ik wel toe.

  • Jessica on 25/03/2013 at 8:18 pm

  Wat is eigenlijk flirten denk ik dan?? veel mannen doen aardig maar of dat dan gelijk flirten is meestal ligt het er dan zo dik bovenop en dat vind ik een enorme afknapper, oogcontact vind ik dan beter het is niet zo opzichtig en bijna niemand heeft het door!

  • Moon on 18/06/2013 at 7:41 pm

  Als ik erachter komt dat mijn vriend flirt met andere vrouwen maak ik gelijk uit, ik accepteer dat gewoon niet!

  • Bas on 25/09/2013 at 12:40 pm

  Ik let altijd op de blik van een vrouw. Kijkt ze naar mij? Dan kijk ik ook een paar keer naar haar. Uiteindelijk ga ik naar haar toe. Soms spreek ik ook wel eens een vrouw aan die alleen staat, omdat iemand anders met haar vriendin staat te praten.

  • Cheryl on 25/09/2013 at 12:43 pm

  Ik ben gek op flirten. Het is altijd zo spannend om met leuke mannen te flirten tijdens het uitgaan. Ik heb er echt wel wat tactieken voor die meestal wel werken. Een avondje stappen is niet geslaagd zonder te flirten vind ik.

  • Taree on 05/11/2013 at 5:26 pm

  Ik vond het altijd best wel moeilijk om te flirten en wist nooit hoe ik een man moest aanspreken. Meestal ging ik altijd met vriendinnen uit die dit wel goed konden. Toen heb ik hun eens goed geobserveerd toen ze aan het flirten waren met een man. Vervolgens pakte ik het op dezelfde manier aan toen ik voor het eerst met een man flirten en het was een succes. Sindsdien ben ik er steeds beter in en vind ik het geweldig om te doen! het heeft mijn zelfvertrouwen echt een boost gegeven.

  • Isabella on 05/11/2013 at 5:28 pm

  ik wilde heel graag een man ontmoeten, maar op mijn werk of in de sportschool kwam ik die niet tegen. Toen besloot ik om me maar eens in te schrijven op een wat kleinere, onbekendere datingsite. En met succes! na een paar maanden ontmoette ik hier een leuke man. Na wat heen en weer gemail en gechat hebben we een afspraak gepland en het klikte heel erg goed. Sindsdien zijn we samen. als je dus iemand wil ontmoeten is het soms zinvol om even verder te kijken dan binnen je omgeving.

  • Paul on 24/02/2014 at 2:49 pm

  Gewoon DOEN is mijn motto.. ik was zooon schijtert maar heb me erovergezet en nu ben ik een echte ladiezman

  • veerle on 07/03/2014 at 8:49 am

  Als ik ergens ben, blijf ik echt niet op 1 plek staan. Ik loop altijd meerdere rondjes door de kroeg en probeer dan verleidelijk naar mannen te kijken, ze pikken het alleen niet op. Ligt het nu aan mij of zijn die mannen gewoon niet zo subtiel en vangen ze de hint niet?

  • Chris on 21/03/2014 at 9:34 am

  Is het niet een beetje vreemd om zomaar te trainen in het openbaar? Dan ga ik in de supermarkt een wild vreemde aanspreken en dan? haha, Dat vind ik al heel wat, zeker omdat je dan gewoon bijna niks te zeggen hebt en mensen toch allemaal druk zijn met de boodschappen.

  • Susan on 28/03/2014 at 9:45 am

  Mijn vriendinnen willen altijd in een kringetje staan en met elkaar kletsen, maar ik ben gewoon op zoek naar een vent, dus soms zeg k dan dat ik naar de wc ga en dan ga ik gewoon even een rondje lopen. Ik kom dan hele leuke mannen tegen en ze vinden het ook wel leuk dat ik dan alleen ben, dan spreken ze me makkelijker aan. Heb toch al een aantal dates gescoord op die manier.

  • Tristan on 15/05/2014 at 8:59 am

  Ik haat het echt als dames hard to get spelen, laat gewoon weten waar je voor staat, doe niet al te moeilijk.

  • irene on 08/07/2014 at 12:59 pm

  Ik kijk wel eens dat programma Plain Jane op MTV en daar geven ze ook hele goede flirt tips!

  • Phara on 24/09/2014 at 2:38 pm

  Mijn vrienden zijn altijd zo makkelijk, ze maken met iedereen een praatje. Ik zelf ben een stuk verlegener, dus ik heb het daar soms moeilijk mee. Als ik dan weer eens alleen sta voel ik me een beetje ongemakkelijk, maar het zorgt er wel vaak voor dat mensen een praatje met mij maken. Zo ontmoet ik nog eens iemand.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.