Naar bed met je beste vriend

bed
Ben je met je beste vriend uitgeweest en sloeg de vonk ineens over? Met andere woorden; ben je met hem naar bed geweest? Dan heb je hier de volgende ochtend vast heel veel spijt van. Vooral als het een vriend is waar je helemaal geen gevoelens voor denkt te hebben. Hoe heeft dit toch kunnen gebeuren?

Pak het aan
Het komt vaker voor dat vrouwen met hun beste vriend naar bed gaan. Dit komt, omdat jullie al jaren elkaars geheimen delen met elkaar. Jullie kennen elkaar dus heel erg goed. Als je spijt hebt van jullie korte liefdesavontuur en weer als normale vrienden met elkaar om wilt gaan, dan zal je het op een volwassen manier moeten aanpakken.

Zie het als een verdieping
Zie jullie nacht samen als een verdieping in jullie vriendschap. Wees ook eerlijk tegenover jezelf. Vraag jezelf dan ook af of je het echt zo erg vond of dat je wel meer zou willen.

De reden
Er moet een reden zijn waarom het is gebeurd. Misschien voel je toch meer voor hem, dan je wilt toegeven. Het kan namelijk zijn dat je verliefd op hem bent, zonder dat je het door hebt

Praat erover met vriendinnen
Kom je er echt niet uit en weet je niet wat je nu voelt? Praat er dan over met vriendinnen. Wellicht zie je het dan wat helderder in. Praat er daarna met hem over. Jullie kunnen dan beslissen om vrienden te blijven of om een relatie te starten.

19 reacties

Naar het reactie formulier

  • Elsa on 28/06/2013 at 6:50 pm

  Het is mij vaak overkomen gewoon te veel gedronken en dan beland je zonder dat je het weet in bed van de verkeerde oeps—– vervelend natuurlijk

  • Anneke on 08/07/2013 at 8:04 pm

  Ik ben laatst naar bed geweest met de vriend van mijn man, heel stom natuurlijk ik hoop niet dat mijn man er achter komt???

  • Marcella on 06/09/2013 at 8:55 am

  Vergeet niet wat het aanricht zeker als die ander een relatie heeft of een gezin heeft vreselijk veel leed veroorzaken dit soort affaires ik zou zeggen hou je hoofd erbij!

  • Debbie on 19/09/2013 at 9:07 am

  Ik heb dit dus ook meegemaakt, na een gezellige avond waarbij ik veel te veel gedronken had, belande ik in bed met de vriend van mijn beste vriendin…De sex tussen ons was lekker en ik had al veel langer een oogje op hem, maar ja, hij dus wel met mijn beste vriendin. Ik hoop maar dat ze er nooit achter komt. Ik heb nog wel contact met hem, we sturen elkaar de hele dag door appjes. Ik begin dus verliefd op hem te worden en dat wil ik niet, want hiermee maak ik de vriendschap tussen mij en mijn vriendin kapot. Ik weet echt niet meer wat ik moet doen nu.

  • Kat on 04/10/2013 at 9:00 am

  ik ben dus naar bed geweest met mijn beste vriend. Tenminste dat was toen nog mijn beste vriend. We waren allebei een beetje aangeschoten. De dag erna kwam ik erachter dat ik hem eigenlijk meer dan leuk vond. Hij had dit ook, dus we zijn nu lovers in plaats van gewone vrienden.

  • Dayna on 05/11/2013 at 5:18 pm

  in een dronken bui ben ik naar bed gegaan met mijn beste vriend…ik weet echt niet hoe ik erbij ben gekomen om dit te doen, want ik voel echt helemaal niks voor hem. Hij bleek wel al jaren wat voor mij te voelen. Daar kwam ik pas achter toen we het hadden gedaan en hij me dat vertelde. Ik heb heb verteld dat dit een eenmalige actie was en dat ik echt geen relatie met mij wil. Sindsdien ontloopt hij me. Het heeft dus een hoop kapot gemaakt tussen ons.

  • Swen on 05/11/2013 at 5:19 pm

  Ik ben naar bed gegaan met mijn beste vriendin. We hadden allebei wat op en belandden dus bij elkaar in bed. We dachten achteraf dat we een foutje hadden gemaakt, maar we begonnen elkaar toen wel steeds leuker te vinden. Inmiddels is het nog een paar keer gebeurd en hebben we sinds kort een relatie.

  • Mel on 13/12/2013 at 8:47 am

  Ik ben dus een keer naar bed geweest met mijn beste vriend. We hadden allebei wat gedronken en van het een kwam het ander. Had er de volgende dag erg veel spijt van. Hij niet, hij was dus al maanden verliefd op me….ik heb daarna het contact verbroken, want ik wilde echt niets met hem.

  • Tan on 13/12/2013 at 8:48 am

  Ik was al tijden verliefd op mijn beste vriend. Hij ook op mij, maar dat wist ik niet. Na een gezellige avond met te veel drank op belanden we bij elkaar in bed. Gelukkig hadden we er allebei geen spijt van, want sindsdien is het aan tussen ons.

  • Wil on 13/12/2013 at 8:48 am

  Ik zou echt nooit naar bed gaan met mijn beste vriend. Ik ga al zo lang met hem om dat het meer voelt alsof we broer en zus zijn. Moet er niet aan denken….

  • Kelly on 22/01/2014 at 1:19 pm

  Dit meen je niet! Altijd gedacht dat mij dat nooit zal gaan gebeuren, we gaan al zo lang met elkaar om. Maar ja, ik begin nu toch steeds meer voor hem te voelen en van het een kwam het ander. Ik durf hem nu gewoon echt niet meer te zien, dus ik hoop dat hij wat van zich laat horen.

  • Adrien on 12/02/2014 at 12:58 pm

  tja, altijd lastig dit soort onderwerpen. Heb het zelf gelukkig nog nooit meegemaakt, maar een vriendin van mij wel.

  • Anoniem on 28/02/2014 at 10:37 am

  Wat is er nou zo erg aan? Je bent niet voor niks beste vrienden dus je kunt het gewoon goed met elkaar vinden. Dan kun je toch net zo goed een relatie beginnen?

  • Frieda on 01/03/2014 at 10:35 am

  Ik ben naar bed geweest met mijn beste vriend en het was absoluut geen succes. Het voelde niet goed en had er vreselijk veel spijt van. Heb het gedaan in een dronken bui. Het ergste is nog wel dat hij verliefd op me is, terwijl ik dat niet ben. Probeer hem nu steeds te ontlopen.

  • Ina on 01/03/2014 at 10:36 am

  Tussen mijn beste vriend en mij hing er al een langere tijd een spanning. Na een stapavondje belanden we bij elkaar in bed. Het was heerlijk. Ik dacht dat hij me niets vond, maar hij bleek ook verliefd op mij te zijn. Sinds die avond zijn we een stelletje ipv vrienden.

  • Nadia on 01/03/2014 at 10:38 am

  Ik zou echt nooit naar bed gaan met mijn beste vriend, moet er eigenlijk helemaal niet aan denken. We zijn al heel lang vrienden. Ik denk ook dat het onze vriendschap zou verpesten.

  • Nadine on 28/03/2014 at 9:36 am

  Zie het als een verdieping? Letterlijk of figuurlijk?;p Ik denk niet dat het een goed idee is om met elkaar naar bed te gaan, dat kan alleen maar genante momenten opleveren. Jullie zijn niet voor niks gewoon vrienden en geen lovers.

  • Prinsesje on 12/06/2014 at 7:53 am

  Niet aan beginnnen!!!! Waarom zou je het wel doen? Julie zijn beste vrienden!

  • Fieke on 17/07/2014 at 8:46 am

  Het is sowieso moeilijk om vrienden te blijven tussen man en vrouw, er zit meestal wel iets meer tussen. In ieder geval voor 1 van de 2 en dan begint de spanning

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.