Multi daten

Ben je single en ben je flink aan het daten? Dan heb je vast wel eens meer dan een date per week. Je bent dus aan het multidaten. Iets dat vrijwel iedere single doet. Alleen hoe doe je dit nu goed? Lees hieronder de tips

Date niet met meer dan drie mensen tegelijk
Date niet met meer dan drie mensen tegelijk. Waarschijnlijk kom je dan in de problemen, omdat je niet meer weet welke date wat heeft verteld. Dat is natuurlijk niet leuk voor je date.

Houd je date niet aan het lijntje
Weet je na de eerste of tweede date met iemand dat het niets gaat worden tussen jullie? Houd je date dan niet aan het lijntje en vertel hem of haar dat het nooit wat gaat worden tussen jullie. Wees dus eerlijk over je gevoelens naar je date(s).

Een date per dag
Spreek op één dag nooit met meerdere dates af. Hiermee voorkom je ongemakkelijke situaties. Het kan zijn dat je eerste date wat uitloopt en de tweede date al op je staat te wachten. Dit is natuurlijk een gênante situatie.

Date een op een
Krijg je voor een date gevoelens? Vertel het je andere dates dan eerlijk. Date dus niet met anderen, maar alleen met diegene waarvan je vlinders in je buik krijgt. Je leert elkaar dan in alle rust kennen.

Wees eerlijk
Eerlijkheid duurt het langst. Dit geldt ook als het om daten gaat. Lieg er dus niet om als jouw date je vraagt of jij ook met anderen date. Als je date dit onderwerp aansnijdt, kunnen jullie er dus samen over praten.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.