gratis sexchat

Hoe herken je een leugen van je partner?
Een leugentje om bestwil moet kunnen en is soms de enige manier om geen ruzie te krijgen. Het is vaak een moeilijk beslissing om eerlijk te blijven of om de rust te bewaren door te liegen. De meeste mensen kiezen er dan toch voor om een beetje te liegen. Dit zijn vaak kleine leugentjes, die je ook makkelijk kunt doorzien.

Erotisch-600x600

Een sexchat met een andere vrouw is geen klein leugen meer en kan niet. Een bekende leugen van vrouwen is bijvoorbeeld ‘ik ben binnen vijf minuten klaar’. De meeste mannen weten wel dat dit geen vijf minuten, maar een uur is. Kleine leugentjes kun je zo doorzien. Dit kan je goed doen door te kijken naar het non-verbale gedrag van je partner.

Een bevroren gezichtsuitdrukking
Mensen die liegen, weten dat de lichaamstaal hun kan verraden. Hierdoor reageren ze weer minder levendig en stijf. Een bevroren gezichtsuitdrukking zegt vaak al genoeg.

Geoefend
Soms worden leugentjes al geoefend. Dit doet iemand uit angst om ontdekt te worden. Er worden dan ook veel nutteloze details gegeven en het verhaal wordt niet op een natuurlijk manier verteld.

Geen goede timing
Als iemand liegt, dan komt het non-verbale gedrag niet meer overeen met het verbale gedrag. Vooral als ze gratis sex chat hebben bedreven met andere vrouwen.

Tegenstrijdige signalen
Bij het liegen wordt er vaak bewust een deel van het lichaam gecontroleerd. De andere delen, zoals handen en voeten, worden vergeten. Als je vermoedt dat je partner liegt, dan kan je dus letten op tegenstrijdige signalen. Zoals een lach, met onrustige, bewegende voeten of handen.

6 reacties

Naar het reactie formulier

  • gratis on 29/12/2012 at 12:12 am

  Leuk dat jij hierover wat over hebt geschreven. Ik vind het een top artikel!

  • Richard on 04/01/2013 at 11:27 am

  Ik ben Richard 38 jaar ondeugend,stout en opwindend en ij? Ben best ruimdenkend wat sex betreft, sta voor veel dingen open,doe ook veel dingen maar tot bepaalde hoogte natuurlijk maar dat lijkt mij logisch. Standjes ben ik dol op en ik heb een aardige ervaring, mag ook graag uitdagend en intiem dansen. Ik hou niet van vluggertjes (hoewel soms kan het lekker zijn) heb het liefste uitgebreide sex met een knallend voorspel.

  Gezien mijn leeftijd en ervaring denk ik dat ik precies weet hoe ik een vrouw geil kan krijgen en haar laten kreunen van verlangen en genot. Graag zou ik nog eens wat bijzondere dingen willen doen, zoals buitensex, sex op een openbare plaats, heel eerlijk fantaseer ik soms best over een trio en zou graag nog eens anaal willen proberen! Hier ga ik het voor nu even bij laten anders gaat mijn berichtje wel heel lang worden.

  Misschien woon ik wel dicht bij jou en wil jij dat ik al deze dingen met jou doe?

  • Kim on 17/03/2013 at 2:07 pm

  Goh in welk eeuw leven we. Ik vind persoonlijk, dat je een sexchat niet zo persoonlijk moet opvatten, tenzij er meer speelt. Bijvoorbeeld als er echt wordt afgesproken. Chat is niet echt vreemdgaan en ja ach we liegen allemaal wel een beetje toch? Een beetje spanning in de relatie moet kunnen vind ik.

  • Miranda on 31/01/2014 at 10:45 am

  Mijn man doet de laatste tijd gewoon heel vreemd. Als ik vraag wat er is reageert hij normaal en zegt hij dat er niks aan de hand is. Zijn telefoon heeft hij wel altijd op zak en laat hij echt nooit ergens liggen. Ik heb wel eens gevraagd of er ander is en gekeken naar bepaalde gezichtsuitdrukkingen, maar ik kan niks ontdekken.
  Zie ik nu spoken of kan er toch wat vreemds aan de hand zijn?

  • Hilde on 14/03/2014 at 9:23 am

  Je kunt toch ook aan iemand zijn ogen zien dat hij/zij liegt? Die kijken dan een bepaalde kant op toch?

  • anoniem on 17/07/2014 at 8:53 am

  Mijn vriend legt altijd zijn telefoon met de scherm kant naar beneden en dan vraag ik waarom hij dat doet en dan zegt hij dat hij het niet eens doorheeft. Als hij op zijn telefoon kijk zit ook altijd zijn hand aan de zijkant ervoor zodat ik niet mee kan kijken. Bekend voor iemand?

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.