FriendScout24.be


FriendScout24.be is een internationale partnerbeurs om te daten, te flirten en op zoek te gaan naar een serieuze relatie. Deze site heeft meer dan tien miljoen leden. Het aantal mannelijke en vrouwelijke leden is in evenwichtig. Je kunt hier op zoek gaan naar een leuke date en chatten met andere singles in een veilige, vertrouwde omgeving. Bij FriendScout24.be kun je als single doelgericht op zoek gaan naar leuke dates in jouw omgeving. Om iemand te benaderen kan je gebruik maken van de verschillende functies van de site. Dit kan je onder meer doen via een flirtcontact, het sturen van een persoonlijk berichtje of door ermee te chatten. Het inschrijven op FriendScout24.be kost niets, maar om gebruik te maken van alle mogelijkheden van de site dien je een Premium lidmaatschap af te sluiten. Zo’n lidmaatschap biedt je meer mogelijkheden. Je kunt dan gericht zoeken naar een leuke date en gebruik maken van alle contactmogelijkheden. Voor een lidmaatschap van een maand betaal je 29,95, voor drie maanden betaal je maandelijks 19,95 en voor zes maanden is dit 15,95.

28 reacties

Naar het reactie formulier

    • Monique on 08/02/2013 at 8:21 pm

    Ik heb een hele leuke ervaring met deze site vooral het sturen van een berichtje is heel leuk, en onschuldig.
    tijdens het chatten kwam ik er eigenlijk gelijk achter of ik me tot iemand aangetrokken voelde en of er een klik was ja of nee, wat wel heel belangrijk is anders kost het teveel tijd en moeite.

    • Bas on 15/02/2013 at 8:55 pm

    Via flirt contact krijg ik vaak en snel reacties terug van dames, ik kan het iedereen aanraden!

    • Jorit on 02/03/2013 at 6:42 pm

    Ik kan ook iedereen aanraden om deze site te bezoeken! Hij is heel toegankelijk en je leert er al snel veel nieuwe mensen kennen. Meestal krijg je ook snel een reactie terug van iemand. Erg leuk dus.

    • Josefien on 02/03/2013 at 6:46 pm

    Ik ben ook erg enthousiast over deze datingsite. Je leert hier mensen kennen uit heel de wereld. Dat vind ik erg leuk. Zo ben ik nu vaak aan het chatten met een man die in Amerika woont, dat is ook weer erg goed voor mijn Engels dus. Verder is het een pluspunt dat deze site erg gebruiksvriendelijk is. Je vindt snel waar je naar op zoek bent.

    • claire on 21/03/2013 at 7:43 pm

    Ik heb tot nu toe weinig succes met daten gehad, veel mannen willen maar een ding, en dan zakt de moed me al weer in de schoenen, ik zou toch graag iemand eerst eens beter leren kennen maar het is allemaal zo vluchtig en snel.

    • Jody on 26/03/2013 at 7:24 am

    Ik heb goede ervaringen met deze site. Dankzij deze datingsite heb ik namelijk mijn vriend leren kennen! Af en toe kom je hier wel fakeprofielen tegen, maar dat heb je al snel door. Verder vind ik het een goede, overzichtelijke site.

    • gerrie on 28/06/2013 at 6:53 pm

    leuke site hoor daar niet van maar tot nu toe geen succes gehad.

    • Frederik on 17/10/2013 at 2:49 pm

    Ik vind dit ook een leuke site. Via deze site heb ik een paar dates gehad. Het is tot nu toe nog niets geworden, maar wel een paar leuke avonden gehad. Dus wie weet kom ik hier nog wel een keer een leuke meid tegen.

    • Els on 22/01/2014 at 1:29 pm

    Erg informeer en toegankelijk. Tot nu toe al veel contact gehad met vrouwen en het gaat lekker. Nog geen date maar dat hoeeft van mij ook nog niet. Alles op zijn tijd

    • Lindsay on 31/01/2014 at 10:43 am

    Ik ben echt dol op Italiaanse mannen. Omdat dit een internationale site is ga ik het zeker even proberen in de hoop dat ik mijn Italiaanse god tegenkom. Ik vind het toch geen probleem om te verhuizen als dat zou moeten;)

    • Janine on 28/02/2014 at 10:19 am

    Kijk dat is nog eens een keuze, 10 miljoen leden waarvan ongeveer de helft dus mannelijk. Zo heb je tenminste ene beetje keuze en daar hou ik wel van, want sommige sites zijn heel minimaal en dan zit er vaak toch niets tussen wat je echt leuk vind.

    • victor on 12/06/2014 at 7:57 am

    Geweldig dat dit internationaal is. Ik vind Hollandse vrouwen vaak niet zo aantrekkelijk, want ze zijn soms zo grof en fors. De Italiaanse vrouwen zijn meer mijn smaak moet ik zeggen.

    • veertje on 10/07/2014 at 12:56 pm

    de naam van de site geeft iets anders aan dan dat het dus eigenlijk is, ik ben meer op zoek naar een site waarbij je ook echt nieuwe vrienden kunt ontmoeten. weet iemand er eentje?

    • Marcel on 02/12/2014 at 1:17 pm

    Wat leuk dat je zo makkelijk kunt zoeken op singles uit de buurt, dit scheelt een hoop tijd. Ik wil namelijk graag iemand die dichtbij woont, anders werkt het gewoon niet. Lange afstand relaties zijn een doorn in het oog, want je moet zoveel moeite doen elkaar te zien. Niks is spontaan en daarnaast moet je elkaar goed vertrouwen.

    • Charlotte on 02/12/2014 at 1:45 pm

    Mijn zusje heeft via een datingsite een hele leuke man ontmoet waar ze al een tijdje mee aan het daten is. Ze zegt dat het super is en dat ik het ook zeker eens moet proberen. Ik sta er zelf nog wat onwennig tegenover, want ik heb al weinig ervaring met daten. Ik hoor echter wel steeds meer mensen die dit proberen, dus wie weet geef ik het een kans.

    • Malina on 02/12/2014 at 2:16 pm

    Met drie mannen gedate via deze site… en 3 maal is scheepsrecht! Ik dacht dit is hem, ik ben zo verliefd en ik weet zeker dat we samen oud gaan worden.

    • Pieter on 09/12/2014 at 12:47 pm

    Eindelijk een site met veel leden waar je een tijdje kunt zoeken. Dit is het leukste gedeelde van online daten. Je match zoeken! Bij de kleinere datingsites ben je hier zo mee klaar want daar staan maar weinig mensen op.

    • Marieke on 16/12/2014 at 1:26 pm

    Leuke website, ik wil graag een vriend die bij mij in de buurt woont dus dat is erg slim om te verwerken in deze website. Ik hoop snel iemand te ontmoeten, zodat ik volgend jaar rond deze tijd kerst met iemand samen kan vieren.

    • Jeroen on 23/03/2015 at 10:09 am

    Ik wil graag wat nieuwe contacten opdoen. Hoef niet per se een relatie, dat komt vanzelf wel. Eerst gewoon leuke vriend(in) waarmee ik leuke dingen kan doen.

    • Lisanne on 23/03/2015 at 10:43 am

    Fijne date gehad, maar hij is wel een stuk ouder. ik weet nog niet of ik ermee door moet gaan, help!

    • Dennis on 20/05/2015 at 9:40 am

    Wow, meer dan 10 miljoen leden. Nou dan zal er vast wel wat tussen zitten voor mij toch? 🙂

    • Dennis on 20/05/2015 at 9:41 am

    Ja ik zag dat er meer dan 10 miljoen leden zijn! Dus dan heb je wel wat om uit te kiezen inderdaad.

    • Minnie on 01/06/2015 at 9:33 am

    Ik ben eigenlijk gewoon op zoek naar vriendschap. Kan dat hier ook?

    • Mirthe on 15/06/2015 at 10:28 am

    Hier zitten tenminste mannen en vrouwen in gelijke aantallen op. Meestal is namelijk het merendeel vrouw en dat vind ik erg vervelend als je opzoek bent naar een man 😉

    • Susan on 15/06/2015 at 10:29 am

    Wat lief om te lezen! Ik ga ook maar eens een kijkje nemen. Ben zo enthousiast geworden!

    • Vincent on 17/06/2015 at 9:43 am

    Zo meer dan tien miljoen leden?! Dan moet er vast wel wat voor mij tussen zitten! 😉

    • Lisa on 22/06/2015 at 8:20 am

    Met een gratis account kun je eerst even kijken of je Friendscout24 iets vindt voor jou. Daarna kun je een abonnement nemen als het goed bij je past. Handig toch!

    • Jennika on 22/06/2015 at 9:39 am

    Ik ben op zoek naar een mooie, lieve man die mij volledig accepteert. Tussen de 30 en 40 jaar oud.
    Hoor het graag.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.