dec 10

edarling.be


Edarling behoort tot één van de grootste dating- en partnerbemiddelingssites van Europa. Edarling.be is een site voor hoger opgeleide singles die graag een serieuze relatie willen aangaan. Zowel heteroseksuele- als homoseksuele singles kunnen hier op zoek gaan naar een geschikte date. Edarling biedt je geschikte matches aan de hand van de resultaten van de persoonlijkheidstest, ofwel de IdealPartner-Methode. Met behulp van deze test wordt er een persoonlijkheidsprofiel voor je opgesteld. Je profiel maakt het weer mogelijk om je aan singles voor te stellen die, volgens Edarling, het beste bij je passen. Er worden je steeds weer nieuwe partnervoorstellen gedaan. Het inschrijven op Edarling.be kost niets, maar je kunt dan alleen de persoonlijkheidstest afnemen en partnervoorstellen en berichten ontvangen. Om gebruik te maken van meerdere functionaliteiten van de site, biedt Edarling.be je twee lidmaatschappen. Dit zijn het Premium en het Premium Plus lidmaatschap. Bij deze laatste kun je gebruik maken van alle mogelijkheden van de site. De kosten zijn weer afhankelijk van het soort lidmaatschap.

32 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik sta al een tijdje ingeschreven maar er is nog niks uit gekomen, de meeste vrouwen stellen onmogelijke eissen dan denk ik ga zo door en je zit met je 80 ste nog alleen op de bank!

 2. Ik had me ook ingeschreven maar die persoonlijksheidstest gaat nergens over zo voorspelbaar want iedereen laat zich toch van zijn beste kant zien, ik heb vaak een match met iemand waarvan ik later denk die past helemaal niet met mij, je kan veel beter chatten kom je er toch sneller achter hoe iemand zijn karakter is.

 3. Ik ben al een tijdje op zoek naar een hoger opgeleide man, zelf ben ik succesvol advocate en zoek dus ook iemand van niveau hoeft natuurlijk niet per se een advocaat te zijn, laatst had ik een date met een schilder nou begrijp me niet verkeerd hoor, ik kijk op niemand neer, maar na 10 min hadden we elkaar niks meer te vertellen.
  Hij zoch ook meer een huiselijk typ, kijk dat ben ik dan weer niet met mijn 80 uur werkweek.

 4. Ik sta al heel lang ingeschreven en tot nu toe gaat het daten goed, maar ik merk toch dat er veel moeders (alleenstaande vrouwen staan ingeschreven en dat zie ik gewoon niet zitten, ik zou ook willen vragen dames meld het voor je op date gaat dat je kinderen hebt dat scheelt tijd en ergenis want ik wil niet voor een andermans kinderen gaan zorgen.

 5. Ik ben tevreden over e-darling. Via deze site ben ik in contact gekomen met een vrouw die helemaal bij me past. Bij e-darling gaan ze echt voor je op zoek naar een match die bij je past. Verder is de site erg gebruiksvriendelijk en kom je hier alleen maar mensen tegen die ook op zoek zijn naar serieuze relaties.

 6. E-darling is een goede datingsite. Het is eindelijk eens een serieuze, betrouwbare datingsite. Ze gaan hier echt voor je op zoek naar een match die goed bij je past. Op het internet zijn er wel honderden nepsites te vinden. Gelukkig, is dit een goede site. Ik heb me hier ingeschreven als fullmember en heb al een aantal leuke, interessante mannen ontmoet. Met een van deze mannen ben ik sinds kort aan het chatten.

 7. Ik ben ook heel erg tevreden over e-darling. Je moet wel redelijk hoge kosten aan inschrijfgeld betalen, maar dan weet je wel zeker dat je wordt voorgesteld aan geschikte matches. Je komt hier ook geen nepprofielen tegen, wat erg fijn is. Het is gewoon een erg betrouwbare site.

 8. Geweldig site. Ik heb mijn vriendin hier ontmoet 6 maanden terug. We hebben het erg leuk samen. We overwegen zelfs om na de zomer samen te gaan wonen, nadat haar opleiding is afgerond. Super leuk website, ik raad het iedereen aan.

 9. Inschrijfgeld is wel belachelijk duur heb tot nu toe ook maar 1 redelijke match gehad, er waren er ook bij die totaal andere intresse hadden dan ik en dan zit je toch een vrije avond gezellig te doen voor niks???

 10. Ik vind dit een leuke en duidelijke site die goed en snel werkt. Bovendien kost een aanmelding niet veel geld. Ben er redelijk tevreden over.

 11. Ik heb mij drie maanden geleden aangemeld bij eDarling en je kunt hier gewoon de foto’s zien van andere profielen. Dat vind ik een groot pluspunt. Normaal moet je hiervoor betalen. Veel vrouwen op deze site zijn op zoek naar een serieuze relatie en er staat in hun profiel wat ze precies zoeken. Verder werkt deze site simpel en duidelijk. Ik heb al drie dates gehad via eDarling. Met de laatste heb ik nog steeds goed contact.

 12. Pff, laatst echt flink belazerd door een meid van e-darling. We zouden gaan daten, zij een adres doorgegeven, sta ik daar voor de deur. Doet een oude dame open. Echt sneu dat ze misbruik moest maken van het adres van een ander, zeg dan gewoon gelijk dat je niet met me uit wilt. Echt een ellendig type.

 13. Dat hele internetdaten is toch gewoon van de zotte, kunnen mensen niet meer sociaal op iemand afstappen en een gesprek beginnen? ik vind het wat gemakkelijk om jezelf achter een scherm te verschuilen.

 14. Die persoonlijkheidstest is gewoon top, zo weet de site precies hoe je in elkaar zit en wat bij jou zou passen, goed bedacht 😉

 15. Ik heb mijn huidige vrouw ontmoet op e-darling. het is een hele prettige site.

 16. Dit ken ik wel van die reclames altijd op de radio geloof ik. Wel handig dat je mensen met jouw eigen denkniveau kan ontmoeten, ook heel belangrijk.

 17. ik heb zelf voor e-darling gekozen omdat de site bij mij bekend was door reclames, het kwam op mij als vertrouwd over. Ik heb zeker geen spijt gehad van mijn beslissing want de matches die ze maken komen goed in de buurt met mijn persoonlijkheid en wat bij me past

 18. Ik ben niet tevreden over Edarling. Als ik eens reageerde op een leuk profiel kreeg ik geen reactie, volgens mij allemaal nepprofielen. Ik heb me inschreven bij andere datingssites en daar ging het een stuk beter. Gelukkig. Ik dacht even dat het aan mij lag dat er niemand op mij reageerde.

 19. Ik heb een leuke match gevonden via edarling. De persoonlijkheidstest is erg leuk erbij, ik den kzeker dat dit helpt een leuke date te vinden. Ik ben tevreden over de service, want toen ik een vraag had kreeg ik meteen antwoord. Erg fijn.

 20. Mijn vriend Jan en ik hebben elkaar ontmoet via Edarling. We hadden allebei geen ervaring met online daten, maar het is ons goed bevallen. Het was zo leuk om eens met iemand te spreken die je helemaal niet kent, dus oo kniet via via. Alles is nieuw en spannend en je mening kan niet beïnvloed worden door anderen.

 21. Wat leuke profielen taan hierop zeg, allemaal mooie en slimme vrouwen waar ik graag een keer mee op date zou willen.

 22. Ik heb deze site leren kennen door reclames. De site voldoet aan alle verwachtingen! Echt een top site.. ik hoop snel een leuke man te ontmoeten via deze website.

 23. Ik heb voor e-darling gekozen omdat de naam erg bekend is. Helaas viel de website me een beetje tegen. Misschien had ik er teveel van verwacht.. het is mijn eerste ervaring met datingsites.

 24. Edarling is een goede site. Ik sta hier sinds september ingeschreven en het bevalt me erg goed. Ik hoop hier de man van dromen te vinden, maar ik weet ook dat ik het de tijd moet geven. Zoiets kost tijd.

 25. Ik wil me gaan inschrijven op een datingsite maar ik heb geen idee welke. Kan iemand me iets aanbevelen? Ik wil een site waar iedereen serieus en betrouwbaar is.

 26. Ik ga voor het eerst online daten… Heeft iemand goede tips voor me? Hoe kan ik bijvoorbeeld het beste mijn profiel invullen?
  Alvast heel erg bedankt voor de hulp!

 27. Net de persoonlijkheidstest gedaan en ben heel erg benieuwd wat voor dates ik zal krijgen!
  Thumbs up… 🙂

 28. ik geloof niet zo in die persoonlijkheidstest.. mensen kunnen hem gewoon invullen zoals ze gezien willen worden, maar eigenlijk niet zo zijn in het echt. als ik iemand echt wil leren kennen dan ga ik wel met die persoon chatten. kom je zo veel meer te weten over iemand!

 29. Voor ik me inschrijf wil ik graag weten of het een beetje betrouwbare site is? Zijn er niet veel fake profielen enzo te vinden?
  Hoor graag wat jullie zeggen.

 30. Ik heb hier via de radio al eerder over gehoord. Aangezien ik zelf hoog opgeleid ben, wilde ik wel eens een kijkje gaan nemen. Wens me succes!

 31. die persoonlijkheidstest vind ik echt heel handig. eerst wist ik namelijk niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. maar toen ik die test had gedaan kwam edarling al snel zelf met voorstellen van singles. en nou die pasten best goed want de afgelopen date beviel me erg goed!

 32. Chill dat je steeds nieuwe voorstellen krijgt van eventuele partners. Als je de eerste paar niets vindt, dan hoef je niet zelf per se te zoeken, maar krijg je gewoon een aantal nieuwe voorgesteld.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.