«

»

dec 10

edarling.be


Edarling behoort tot één van de grootste dating- en partnerbemiddelingssites van Europa. Edarling.be is een site voor hoger opgeleide singles die graag een serieuze relatie willen aangaan. Zowel heteroseksuele- als homoseksuele singles kunnen hier op zoek gaan naar een geschikte date. Edarling biedt je geschikte matches aan de hand van de resultaten van de persoonlijkheidstest, ofwel de IdealPartner-Methode. Met behulp van deze test wordt er een persoonlijkheidsprofiel voor je opgesteld. Je profiel maakt het weer mogelijk om je aan singles voor te stellen die, volgens Edarling, het beste bij je passen. Er worden je steeds weer nieuwe partnervoorstellen gedaan. Het inschrijven op Edarling.be kost niets, maar je kunt dan alleen de persoonlijkheidstest afnemen en partnervoorstellen en berichten ontvangen. Om gebruik te maken van meerdere functionaliteiten van de site, biedt Edarling.be je twee lidmaatschappen. Dit zijn het Premium en het Premium Plus lidmaatschap. Bij deze laatste kun je gebruik maken van alle mogelijkheden van de site. De kosten zijn weer afhankelijk van het soort lidmaatschap.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
edarling.be, 8.3 out of 10 based on 3 ratings

18 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Henk

    Ik sta al een tijdje ingeschreven maar er is nog niks uit gekomen, de meeste vrouwen stellen onmogelijke eissen dan denk ik ga zo door en je zit met je 80 ste nog alleen op de bank!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  2. Roos

    Ik had me ook ingeschreven maar die persoonlijksheidstest gaat nergens over zo voorspelbaar want iedereen laat zich toch van zijn beste kant zien, ik heb vaak een match met iemand waarvan ik later denk die past helemaal niet met mij, je kan veel beter chatten kom je er toch sneller achter hoe iemand zijn karakter is.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  3. Magda

    Ik ben al een tijdje op zoek naar een hoger opgeleide man, zelf ben ik succesvol advocate en zoek dus ook iemand van niveau hoeft natuurlijk niet per se een advocaat te zijn, laatst had ik een date met een schilder nou begrijp me niet verkeerd hoor, ik kijk op niemand neer, maar na 10 min hadden we elkaar niks meer te vertellen.
    Hij zoch ook meer een huiselijk typ, kijk dat ben ik dan weer niet met mijn 80 uur werkweek.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  4. rik

    Ik sta al heel lang ingeschreven en tot nu toe gaat het daten goed, maar ik merk toch dat er veel moeders (alleenstaande vrouwen staan ingeschreven en dat zie ik gewoon niet zitten, ik zou ook willen vragen dames meld het voor je op date gaat dat je kinderen hebt dat scheelt tijd en ergenis want ik wil niet voor een andermans kinderen gaan zorgen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  5. Bert

    Ik ben tevreden over e-darling. Via deze site ben ik in contact gekomen met een vrouw die helemaal bij me past. Bij e-darling gaan ze echt voor je op zoek naar een match die bij je past. Verder is de site erg gebruiksvriendelijk en kom je hier alleen maar mensen tegen die ook op zoek zijn naar serieuze relaties.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  6. Emma

    E-darling is een goede datingsite. Het is eindelijk eens een serieuze, betrouwbare datingsite. Ze gaan hier echt voor je op zoek naar een match die goed bij je past. Op het internet zijn er wel honderden nepsites te vinden. Gelukkig, is dit een goede site. Ik heb me hier ingeschreven als fullmember en heb al een aantal leuke, interessante mannen ontmoet. Met een van deze mannen ben ik sinds kort aan het chatten.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  7. Roselien

    Ik ben ook heel erg tevreden over e-darling. Je moet wel redelijk hoge kosten aan inschrijfgeld betalen, maar dan weet je wel zeker dat je wordt voorgesteld aan geschikte matches. Je komt hier ook geen nepprofielen tegen, wat erg fijn is. Het is gewoon een erg betrouwbare site.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  8. Maddy

    Geweldig site. Ik heb mijn vriendin hier ontmoet 6 maanden terug. We hebben het erg leuk samen. We overwegen zelfs om na de zomer samen te gaan wonen, nadat haar opleiding is afgerond. Super leuk website, ik raad het iedereen aan.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  9. Jeroen

    Inschrijfgeld is wel belachelijk duur heb tot nu toe ook maar 1 redelijke match gehad, er waren er ook bij die totaal andere intresse hadden dan ik en dan zit je toch een vrije avond gezellig te doen voor niks???

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  10. Hans

    Ik vind dit een leuke en duidelijke site die goed en snel werkt. Bovendien kost een aanmelding niet veel geld. Ben er redelijk tevreden over.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  11. Menno

    Ik heb mij drie maanden geleden aangemeld bij eDarling en je kunt hier gewoon de foto’s zien van andere profielen. Dat vind ik een groot pluspunt. Normaal moet je hiervoor betalen. Veel vrouwen op deze site zijn op zoek naar een serieuze relatie en er staat in hun profiel wat ze precies zoeken. Verder werkt deze site simpel en duidelijk. Ik heb al drie dates gehad via eDarling. Met de laatste heb ik nog steeds goed contact.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  12. Fabian

    Pff, laatst echt flink belazerd door een meid van e-darling. We zouden gaan daten, zij een adres doorgegeven, sta ik daar voor de deur. Doet een oude dame open. Echt sneu dat ze misbruik moest maken van het adres van een ander, zeg dan gewoon gelijk dat je niet met me uit wilt. Echt een ellendig type.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  13. Leo

    Dat hele internetdaten is toch gewoon van de zotte, kunnen mensen niet meer sociaal op iemand afstappen en een gesprek beginnen? ik vind het wat gemakkelijk om jezelf achter een scherm te verschuilen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  14. Lotte22

    Die persoonlijkheidstest is gewoon top, zo weet de site precies hoe je in elkaar zit en wat bij jou zou passen, goed bedacht ;)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  15. Arie

    Ik heb mijn huidige vrouw ontmoet op e-darling. het is een hele prettige site.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  16. Frank

    Dit ken ik wel van die reclames altijd op de radio geloof ik. Wel handig dat je mensen met jouw eigen denkniveau kan ontmoeten, ook heel belangrijk.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  17. thijs

    ik heb zelf voor e-darling gekozen omdat de site bij mij bekend was door reclames, het kwam op mij als vertrouwd over. Ik heb zeker geen spijt gehad van mijn beslissing want de matches die ze maken komen goed in de buurt met mijn persoonlijkheid en wat bij me past

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  18. Sanne

    Ik ben niet tevreden over Edarling. Als ik eens reageerde op een leuk profiel kreeg ik geen reactie, volgens mij allemaal nepprofielen. Ik heb me inschreven bij andere datingssites en daar ging het een stuk beter. Gelukkig. Ik dacht even dat het aan mij lag dat er niemand op mij reageerde.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


6 × vier =

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>