Dit wil zij

Heb je een zwak voor een bepaalde vrouw? Dan wil je natuurlijk alles voor haar doen. Alleen heb je nog geen toenadering gezocht, omdat je hier de moed niet voor hebt. Wij geven je hier wat praktische tips om te zorgen voor een succesvolle toenaderingspoging. Heb hierbij vooral vertrouwen in jezelf en in je eigen kunnen.

Vrouwen houden niet van macho’s
Laat dat speciale loopje en praatje maar achterwege, want hier houden vrouwen echt niet van. Ze prikt er gelijk doorheen en heeft direct door dat je hiermee je eigen onzekerheid verbergt.

Ze wil zich speciaal voelen
Vind je de vrouw die je wilt leren kennen erg mooi of interessant om een bepaalde reden? Zeg haar dit dan. Laat het haar gewoon weten dat je haar speciaal vindt. Dit kost wel even wat moeite, maar als ze je ook leuk vindt dan zal ze het compliment zeker waarderen.

Vrouwen houden niet van kinderachtige types
Een vrouw wil geen kind als partner en ze besteedt dan ook geen aandacht aan je als je op een kinderachtige manier haar aandacht probeert te trekken. Neem dan ook een volwassen en zekere houding aan. Stel je op als een man van de wereld.

Stel je gevoelig op
Vrouwen houden van gevoelige mannen. Verover dan ook haar hart met kleine attenties en gebaren, zoals een complimentje, een bloem of een gebaar. Stel je ook op als een echte gentleman en houd de deur eens voor haar open. Dit zal haar aandacht trekken. Het kost je helemaal geen moeite maar het maakt wel veel indruk op haar.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.