C-date.be


De datingsite C-date is geschikt voor mensen van niveau die graag wat meer spanning willen in hun leven. Ze staan dan ook open voor een nieuwe levensstijl. Het gros van de members heeft een hoge functie. Via C-date kan je nieuwe ervaringen opdoen en een relatie aangaan zonder verplichtingen. C-date is gericht op casual dating. Dit komt neer op relaties zonder verplichtingen. Op deze datingsite kom je dan ook in contact met andere singles en niet-singles die ook open-minded zijn en op zoek zijn naar wat meer spanning en opwinding in hun leven. Je kunt hier dus legitiem vreemdgaan. Registreren op C-date is gratis. Om gebruik te maken van alle functionaliteiten van de website, moet je een abonnement af te sluiten. Dit kan voor een maand, drie maanden, een half jaar of een jaar. Als betaald lid kan je onder meer berichten sturen naar andere leden, chatten en profielen bekijken.

24 reacties

Naar het reactie formulier

  • Erwin on 22/11/2012 at 12:24 pm

  Vrijgezel dames,

  Ik ben Ruben een gezellige, vrijgezel man van 33 jaar. Woon in de omgeving van Aalst. Werk full-time alls ordermanager in het grafimedia. Het lijkt mij erg leuk om met jou in contact te komen. Ben opzoek naar een vrolijke en gezellige vrouw. Hopelijk zie jij het ook zitten om mij beter te leren kennen.

  • Angelique on 19/02/2013 at 7:51 pm

  Ik heb veel goede berichten gehoord over C-date maar of ik me ga inschrijven weet ik nog niet, ben toch een beetje bang dat de verkeerde mensen op mijn pad gaan komen, hebben jullie hier ervaring mee?
  laat het me weten.

  • Mandy on 05/03/2013 at 7:25 pm

  Ik heb weinig vertrouwen in C-date lijkt me meer een site voor mensen die puur voor de spanning gaan, om zo uit de sleur te komen, of je er ook iets seriueus aan over houd?? ik vraag het me af.

  • Wim on 11/03/2013 at 1:54 pm

  Ik dacht op deze site iemand van niveau tegen te komen een dame met universitaire opleiding en goede baan, nou ik kreeg een date met een nagelstyliste, dan denk ik screen wat beter?

  • Kim on 17/03/2013 at 7:14 pm

  Ik denk niet dat het de bedoeling is om hier een serieus relatie te gaan zoeken. De site vermeldt zelf ook al, voor de open minded ones. Iedereen die zin heeft in wat spanning. Ik sla over.

  • Gwenda on 25/03/2013 at 8:22 pm

  Leuke site heerlijk gewoon om rond te kijken en te fantaseren, tot nu toe wel veel chats gehad met leuke mannen en vrouwen maar tot nu toe nog geen goede keus kunnen maken, mischien iets teveel keus.

  • Christian on 30/09/2013 at 7:36 pm

  in het kort – 100% nep profielen – geen klanten service – verkwisting van tijd en geld – volledig af te raden.

  • Abegail on 05/11/2013 at 5:33 pm

  ik sta ingeschreven op deze site. Het is een leuke site als je op zoek bent naar wat spanning in je leven. Als je een vaste relatie wil, dan is deze site niets.

  • Charly on 22/01/2014 at 1:27 pm

  Ik vind het wel wat hebben, een beetje een boost geven aan je leven. Waarom niet? We zijn overal allemaal zo serieus!

  • Stefan on 17/02/2014 at 8:14 am

  Ik dacht dat ik hier alleen maar dames tegen zou komen met een goed niveau. Nou niets is minder waar. Zijn alleen maar vrouwen met stom werk. Daarnaast kom je hier ook heel nepprofielen tegen. Deze site kost je alleen maar geld.

  • Max on 17/02/2014 at 8:15 am

  C-date werkt goed en ziet er mooi uit. Helaas zijn er ook veel fakers. Je moet dus goed zoeken voordat je hier iemand tegen komt.

  • Luc on 17/02/2014 at 8:16 am

  Vind deze site super! Heb hier een leuke, interessante vrouw ontmoet waarmee ik binnenkort een heerlijke date ga beleven. Het is best een prijzige site, maar je komt hier wel echte vrouwen tegen.

  • Jonas on 03/04/2014 at 8:19 am

  Ik ben zelf niet heel slim ofzo, ik heb havo gedaan en zit nu op een administratieve functie, maar ik voel me vaak wel aangetrokken tot dames met een hogere functie, dat vind ik sexy. Zal ik me gewoon aanmelden en kijken of zij mij ook zien zitten? Ik zie er verder wel gewoon goed en verzorgd uit namelijk.

  • Tim on 09/12/2014 at 10:47 am

  Fijn dat er een site bestaat zonder verplichtingen, ik ben daar namelijk naar opzoek. Al die vrouwen die me gaan claimen zit ik niet op te wachten hoor.

  • Natasja on 09/12/2014 at 1:01 pm

  Deze C-date is echt een C website. Ik ga liever voor de A-merken..

  • Peter on 16/03/2015 at 10:27 am

  Ik ben opzoek naar een serieuze relatie, maar ben ik hier dan wel aan het goede adres? Alleen flirten vind ik namelijk niet genoeg, voor mij moet er meer in zitten anders ga ik naar een andere datingsite.

  • Suzanne on 16/03/2015 at 10:49 am

  Als ik alle verhalen hier zo lees, dan wordt er niet veel positiefs gezegd over C-date.. Ik ga nog maar eens nadenken of dit wel een goede site is. Hebben jullie nog tips voor andere datingsites in Belgie?

  • Vivian on 23/03/2015 at 10:30 am

  Ben wel weer toe aan wat contact. Net uit gegaan met mijn vriendje en wil graag afspraakjes.

  • Laurens on 23/03/2015 at 10:55 am

  Wil niets vast.. gewoon leuke date en beetje flirten. Wil me niet ergens aan vast klampen.

  • Lola on 08/04/2015 at 9:46 am

  Fijn dat er een speciale datingssite is voor hogeropgeleiden. Ik heb zelf rechten gestudeerd en ben nu al zo’n 5 jaar werkzaam als advocate. Ben dus ook wel opzoek naar iemand van ongeveer hetzelfde denkniveau die ook erg carriere gericht is.

  • Katja on 20/04/2015 at 7:29 am

  Ik heb altijd iets tegen datingssites gehad maar sinds ik me hier heb aangemeld, kijk ik daar heel anders naar. ik ben hier echt mensen tegen gekomen die hetzelfde zochten als ik: een partner op niveau die op zoek is naar een serieuze relatie. heb nu contact met drie mannen en binnenkort gaan we uiteten!

  • Kimberly on 04/05/2015 at 9:54 am

  Ben nog steeds helemaal te spreken over c-date. Heb vorige week twee dates gehad en waren allebei super gezellig. Ik kan nu eigenlijk niet kiezen met wie ik een volgende date ga doen..

  • Damaris on 20/05/2015 at 9:44 am

  Je kunt hier ook je contacten opdoen voor wat serieuzers. Vriendin van mij heeft haar huidige vriend hier leren kennen.

  • Hester on 01/06/2015 at 9:23 am

  Hangt een goede, positieve sfeer hier op de site. Heb al wat verschillende chats gehad en die bevielen erg goed. Wie weet wordt het nog wat?

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.