jan 28

Bekar.nl

Op de Turkse datingsite Bekar.nl die speciaal is opgezet voor de Turkse manenn en vrouwen die in Nederland en Belgie wonen en die op zoek zijn naar een Turkse partner. Op zoek naar vriendschap of een serieuze Turkse partner?

Via Bekar.nl kom je al snel in gesprek met andere singles Bekar.nl is er voor alle Turkse singles in Nederland en België die op zoek zijn naar een leuke man of vrouw.

Schrijf je dan gratis in en kom in contact met jouw ideale Turkse man of vrouw.

Direct naar de website www.bekar.nl

27 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik ben net lid van Bekar.nl en ben er heel positief over. Het is eens een andere site dan de grotere datingsites en je komt hier echt singles tegen die ook op zoek zijn naar een serieuze relatie. Raad deze site echt aan!

 2. Als Turkse single vind ik dit een superleuke site. Ben hier net een leuke man tegengekomen…we zijn nu nog aan het chatten, maar hebben binnenkort een date. Heel spannend dus.

 3. Ik vind dit een leuke site. Je kunt hier gericht zoeken naar een single die bij je in de buurt woont. Verder werkt deze site erg goed. Ben er positief over.

 4. Ik heb pas een profiel aangemaakt op Bekar.nl en ik ben erg tevreden over deze site. Je komt op een prettige manier in contact met leuke mannen, mannen waarin ik geïnteresseerd ben.

 5. Leuke website, heb hier een single turkse man ontmoet en we hebben al een paar keer gedate. Het was erg leuk dus ik hoop dat het ook op iets serieus uitloopt.

 6. Ik vind dit een leuke site. Aanmelden kost bijna niets en je kunt hier gericht op zoek gaan naar een leuke Turkse single bij jou in de buurt. Ben er net een paar dagen lid van en mijn indruk is goed.

 7. Ik ben een turkse en wil graag ook een turkse vriend. Een datingsite is een onschuldige manier waarmee je rustig iemand kunt leren kennen door te chatten. Ik ben erg tevreden en ga morgen op een date met een jongen waarmee ik al een tijdje aan het chatten ben.

 8. Dit meen je toch niet serieus? Kunnen ze niet gewoon meedraaien met de normale datingssites? Het is toch een samenleving waarin we allemaal een beetje moeten mengen, dan vind ik dit soort initiatieven echt een beetje raar.

 9. Ik ben ook erg tevreden. Op deze datingsite kan je iemand rustig beter leren kennen. Je hoeft niet gelijk te daten, maar kunt eerst de tijd nemen om elkaar te leren kennen door te chatten. Dat vind ik heel fijn.

 10. Ik wil graag een Turkse vriend en daarom sta ik ingeschreven op Bekar. Ik vind het fijn dat ik via deze site rustig iemand kan leren kennen, voordat ik met hem ga daten.

 11. Ik ben opzoek naar een vriendschap met iemand uit de turkse gemeenschap. Mijn vriend is turks en ik vind het belangrijk wat meer te leren over zijn cultuur. Kan dit ook via Bekar? Of is dit alleen voor nieuwe relaties?

 12. Heb je wel een beetje Turkse mensen dan in België?

 13. Tuurlijk heb je die Daan, je hebt overal wel Turkse mensen wonen

 14. Ik zou heel graag een leuke meid ontmoeten van Turkse afkomst, ik weet gewoon niet goed hoe ik mezelf moet presenteren in een profiel? Heeft iemand hier tips voor?

 15. Hee Anoniem,

  Zeg wie je bent, je leeftijd, je interesses, een leuke eerste date bedenken ofzo en nog dingen die je zoekt in een partner. Dan heb je wel even genoeg gezegd en is het wachten op een bericht.

 16. zker leuke turkse meiden op deze site! aanrader

 17. Alleen voor turkse mensen deze sites of ook geschikt voor mensen die een turks iemand willen ontmoeten maar zelf nederlands is?

 18. Ik ben op deze website gegaan omdat ik een islamitische vrouw ilde leren kennen. We zijn nu 4 maanden samen dus ik ben een erg blij man. Gelukkig bestaan er websites zoals dit.

 19. Ik ben lid geworden van Bekar en ik kan het iedereen aanraden! De site werkt goed en er staan geen nep profielen op. Ik heb verschillende contacten opgedaan via deze site en ik ben nog steeds zoekende naar de ware. Het is in ieder geval erg leuk zo!

 20. Via bekar heb ik een leuke date leren kennen. De website viel me erg mee, ik was verbaast over de leuke contacten die ik heb opgedaan via de website.

 21. Ik heb een Turkse man en hij vertelde mij dat hij vaak via dit soort sites ging daten. Het is toch fijn dat bekar bestaat als je in contact wilt komen met Turkse mensen.

 22. Mag je als Nederlander ook op deze website inschrijven? Ik heb ooit een turkse vriendin gehad en dat was een hele goede relaitie dus wie weet voor ind e toekomst.

 23. Bekar is een top site, ik heb hiervoor een Turkse vriend gehad omdat ik lang in Turkije heb gewerkt in de Toerisme. Ik ben verliefd geworden op de Turkse cultuur en mensen en wil graag weer een vriend van die afkomst. Ik hoop dat ik via Bekar iemand tegen kom.

 24. Ik ontmoet mijn Marrokaanse vriendin via familie, daar heb ik geen datingste voor nodig.

 25. Ik vind dit een leuke site. Je kunt hier gericht zoeken naar een single die bij je in de buurt woont. Verder werkt deze site erg goed. Ben er positief over.

 26. Ik ben al zo lang op zoek naar een leuke turkse man. Maar ik kan hem gewoon niet vinden. Ik hoop dat Bekar mij hierbij kan helpen..

 27. Is dit alleen voor Turkse singles?
  Ik wil namelijk een relatie met een turkse man, maar ben zelf gewoon Nederlands

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.