Adult dating

Wanneer je op zoek bent naar een spannende affaire, kan een adult datingsite een echte aanrader zijn. Hier kan je na het aanmaken van een profiel, heel veel andere mensen leren kennen. Natuurlijk kan het ook discreet en hoef je niet al je persoonlijke gegevens neer te zetten. Een korte omschrijving van jezelf kan namelijk ook prima onder een schuilnaam. Veel mensen weten echter niet dat Adult Dating een ander soort website is dan een”normale dating site”. Op een adult dating site komen meer volwassene personen die gericht op zoek zijn naar mensen die zelfs een seksuele relatie willen beginnen.

 

Het is daarom goed om niet alle gegevens zomaar op dergelijke adult datingsites te plaatsen. Veelal zitten deze websites boordevol prachtige verhalen en advertenties die vrijwel altijd te mooi om waar te zijn. Meestal gaat het om via een slinkse manier geld afhandig van je te maken. Wanneer je hier dan ook met goede bedoelingen op reageert, kleden dit soort figuren je helemaal uit via dit soort Adult Dating sites.

 

Veel mensen die doen namelijk heel erg zielig alsof ze geld nodig hebben omdat ze anders niet naar je toe kunnen komen. Daarnaast hebben ze een erg zielig verhaal dat er een familielid in het ziekenhuis ligt en het geld goed kunnen gebruiken. Nadat je het geld hebt over gemaakt zal je niks meer van ze horen. Het is daarom goed om vooraf na te denken of een adult dating site wel zo verstandige zet is. Je hebt namelijk geen idee met wie je in contact gaat komen.

18 reacties

Naar het reactie formulier

  • Melanie on 18/02/2013 at 8:14 pm

  Ik zet nooit mijn echte naam op een adult site, er lopen zoveel gekken rond, ook tijdens het chatten hou ik het oppervlakkig want je weet maar nooit, het blijft natuurlijk raden met wie je te maken hebt want je hebt te maken met internet het kan van alles zijn?

  • Gwenda on 20/02/2013 at 8:52 pm

  Ik ben al jaren getrouwd maar in mijn sex leven niet tevreden ik heb affaires gehad met de buurman, en collega;s maar die wilden toch meer terwijl ik veel van mijn man hou, op adultdating kan ik gericht zoeken naar iemand zonder dat hij meer verwacht.

  • Fleur on 06/03/2013 at 7:48 pm

  Ik ben fleur en 28 jaar oud heel erg mooi en slank en een sexbeest, kom jij mij veroveren? ik wacht op je!

  • Felicity on 15/03/2013 at 8:27 pm

  Ik gebruik altijd mijn schuilnaam het is iets waarvan ik niet wil dat bekenden en familie dit van mij weten, het is voor mij heel prive en discreet dus ik zal nooit mijn gegevens geven.

  • Fashiongirl on 30/03/2013 at 2:41 pm

  Dat doe ik ook hoor, ik gebruik altijd een schuilnaam. Zo komt niemand erachter dat ik een adult site bezoek. Ik zou echt niet willen dat mijn collega’s erachter kwamen.

  • Tinny on 30/03/2013 at 2:43 pm

  Fijn he dat er zulke sites bestaan! Iedereen wil hetzelfde en niemand is op zoek naar een vaste relatie. Het seksleven tussen mij en mijn man is ook niet meer wat het geweest is. Hij is helemaal ingeslapen en heeft nooit geen zin meer. Ik wel, dus nu zoek ik mannen op adult datingsites.

  • Sanne on 25/06/2013 at 7:32 pm

  Ik bezoek ook adult sites, uit nieuwsgierigheid!

  • Lisanne on 03/07/2013 at 7:16 pm

  Ik heb me eerst ingeschreven en nu ben ik er verslaafd aan kijk iedere avond of ik mail heb.

  • tooske on 15/07/2013 at 8:19 pm

  Leuk hoor en voor mij een spannende date of leuke reactie op de chat, ik vind het waanzinnig leuk krijg zoveel aandacht niet normaal meer!

  • Melanie on 06/09/2013 at 9:05 am

  ik krijg veel reactie altijd en ik kick toch op die aandacht heerlijk voor je zelfvertrouwen!

  • Sjors on 26/10/2013 at 8:36 am

  Ik had wel zin in wat spannends, dus had ik me ingeschreven op zo’n site. Nou ik wist niet dat het zo’n succes zou hebben! Echt geweldig. Ik heb al twee heerlijke dates gehad en dat smaakt echt naar meer. Voorlopig blijf ik dus wel even op die site.

  • Melissa on 26/10/2013 at 8:37 am

  ik sta ook ingeschreven op een datingsite, maar ik pas wel op. Ik spreek altijd pas af met een man als ik een paar weken met hem heb gechat. Ook spreek ik nooit bij mij thuis af, hij hoeft niet gelijk te weten waar ik woon, toch? ik heb er trouwens al wel een keer een spannende date aan overgehouden. We hadden een hotelkamer geboekt en ik het hier heerlijke seks gehad.

  • Milla on 02/11/2013 at 9:56 am

  Ik geef nooit gelijk mijn gegevens aan iemand waarmee ik chat, meestal maak ik een apart mailadres aan. Ik heb een keer een rot ervaring gehad met een man die me maar bleef lastig vallen, daarom ben ik erg voorzichtig.

  • B on 14/11/2013 at 11:44 am

  ik ben lid van een bekende, grotere Adult site en ben hier zeer tevreden over. Ik kom hier alleen maar mensen tegen die ook op zoek zijn naar wat spanning. Ooit ben ik wel eens lid geweest van een andere site, maar hier kwam ik een vrouw tegen die erover begon dat ze geld nodig had. Ik heb haar toen gelijk geblokkeerd en heb mijn abonnement op die site stop gezet.

  • Anoniem on 14/11/2013 at 11:45 am

  Ik vind adult sites geweldig. Zelf ben ik van twee van zulke sites lid en heb al meerdere dates gehad. Gewoon met vrouwen die ook alleen maar seks wilden. Niks mis mee toch?

  • Rinie on 24/01/2014 at 11:52 am

  Ik zit al jaren gevangen in een seksloos huwelijk en een paar weken geleden besloot ik dat het anders moest. Ik had nog wel zin in seks, dus waarom zou ik het niet buiten de deur gaan zoeken? Heb me nu ingeschreven op een seks datingsite en er gaat echt een wereld voor me open! wat heerlijk om zoveel gelijkgestemden tegen te komen.

  • Ricardo on 24/01/2014 at 11:54 am

  Ik ben lid van meerdere sekssites, maar pas altijd wel op dat ik niet te veel over mezelf loslaat en er geen gegevens op plaats, als mijn woonplaats of mijn werk. Zo blijf ik lekker anoniem en kan ik chatten met mooie, sexy vrouwen.

  • Kelly on 24/01/2014 at 11:56 am

  Nou ik was dus lid van zo’n site en kwam hier iemand tegen die uit was op geld. Hij speelde het slim, maar ik werd gelukkig op tijd gewaarschuwd door een vriendin. Ze liet me een artikel zien in een blad van een vrouw die via een datingsite financieel helemaal was uitgekleed door een man. Mijn ogen gingen open en ik heb mijn account gelijk stopgezet. Mij had hetzelfde kunnen overkomen als die vrouw.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.